Elisa_Efnan63 Anneler biz ek gıdaya başladık ama yoğurdu sevmedi sanki ve kaşıktan geri çekiyor kendini korkuyor gibi havuç verdim çok az yedi tecrübeli anneler ne yapabilirim
FadiXx Elisa_Efnan63 bence sevmeme değil ilk tattığı tatlara karşı tepki veriyor. Bebeğim 9 aylık hala ilk kez tattığı yiyeceğe aynı tepkiyi veriyor
miraytan Elisa_Efnan63 bende ufak ufak yatırımlar yaptırıyorum henüz 6 ay olmadık ama yoğurdu sevmedi bende biraz pekmez karıştırıp veriyorum kendi sütümle de sulandırıyorum yine de geri çıkarıyor
fatma___ Bence farklı zamanlarda farklı şeyler deneyin tatlı hurma kayısı muz bunlarla karıştırıp verebilirsiniz benim oğlumda tek yoğurt yemez ama bu şekilde yiyor bu sabah daha verdim haşlanmış yumurta sarısı ve bir kaşık yoğurt yedi deneyin.
Elisa_Efnan63 fatma___ ama benim henüz yeni başladığım için birşeye alerjisi varmı diye bakmak istedim 3 gün kuralı ile
durmaz Elisa_Efnan63 bizimde öyle 6,5 aylık olduk ve sebzelere ağzını kapatıyor kafa sallıyo kaşıktan kaçıyo ne yapcamı şaşırdım bitek yoğurt yiyo turşu verdim bi onu da sevdi şalgam verdi eşim onu da sevdi ama sebze istemiyo 1 çay kaşığı bile yemiyo
Elfysra Bizde 6 ay 15 günlük tadımlar bitti ama yemek istemiyor pek yemek işini sevmedi gibi ağzını açmak istemiyor
durmaz Elisa_Efnan63 tabiki ağır sürekli vermiyoruz zaten ben bu konuda aşırı hassasım sadece çay kaşığından bile az tadına baktı tepkisini merak ettik 1 yaşına gelse de yediklerimizden yeseler 🤣