Sevvl Bugleminannesi28 kuzum hiç denemedim ya bende normalde hamsi ve istavrıt ama bebeklerden sonra büyük balığa geçtik
Aynenkanka Bugleminannesi28 yap yap mis gibi yiyin yanına da yeşil salata ve soğan şart ohhhhh😋😋 ben de yapayım bari akşama iyi fikir oldu hahahah
niluna Bugleminannesi28 biz taze alabalık tesisine gidiyoruz imkan oldukça çipura levrek somon yiyoruz sadece en haififi çipura tavuk gibi deneyebilirsiniz
Aslananne1 Bugleminannesi28 somon veriyorum doktorum da sadece somon vermemi önerdi tüm balıklar arasında omega 3 açısından en zengin balikmis yağı çok faydalı dedi bizde haftada bir gün her çarşamba balık günü somon alıp veriyorum 19 aylik
Bugleminannesi28 melera soyle balık kokusu değil yani dere balığı kokusu gibi kokudan kastettiğim bu sanki büyük balıkları yerken dereden toplanmış gibi yiyemiyoruz eşimle herkes çipura demiş aldırcam birazdan peki firinda nasıl yapiyorsunuz
melera Bugleminannesi28 üzerine hafif yağlayıp tuzlayıp direkt fırına veriyorum yanına İstersen limon soğan vesaire de koyabilirsin çok lezzetli bir balık gerçekten ben Balık sevmiyorum Bir tek onu yiyorum
Bugleminannesi28 deleted20517 denedim çupra denedim gerçekten çok lezzetliydi kılçık yoktu sırf etti kızım resmen bir tanesini neredeyse kendi yedi artık sürekli alırım ona ama biz yemesekte olur hala vazgecilmezim hamsi hsjsj
Elmsnghn SinemB bide yağlı cizgi çizgi görünsün diye bisi yapıyorlarmış rengini elde etmek icinde boya kullaniyolarmis. Allah’ım islah etein denizdekine de guvenemicez hamsi icinde gordum ama daha ne olduğunu anlamadım
SinemB Elmsnghn ya artık yumurtalara bile öift sarı olsun diye bir şey enjekte edip kabuğunu bile yapay yapıyorlarmış
Nur-ber Bugleminannesi28 somon ve palamut harika ötesi hem bebeğim hem biz çok seviyoruz balıktan nefret ediyordum ta ki onları yiyene kadar taze olmasına dikkat edin gözleri canlı kıpkırmızı olması gerekiyor deneyin
Nur-ber Bugleminannesi28 somon ve balığı ben balık tavasında kızartıyorum un ve tuz karıştırıp zeytinyağ ile kızart çok lezzetli pratik
plnymn Bugleminannesi28 ben somon veriyorum oğluma bayılıyor, bazen marketlerde indirim oluyor o zaman bütün alıp parçalatıp buzluğa atıyorum
Elmsnghn SinemB artık ne yicez ne icicez bilmiyorum herşey yapay herseyyy. Sonra burada görüyoruz daha bebekler dogmadan türlü çeşit hasta olarak gözlerini aciyor. Rabb’im muhafaza eylesin