Zeymah Kızlar oğlumu sünnet ettirdim bugun 4.gün oglusum 6 aylık varsa sorularınız alabilirim deneyimli oldum artık 🙃🙃💕 ama varsa sunnet ettiren de ne zaman kabul bakar kesik yanı ne kadar sure de tam iyileşir acaba
Caninanasi Zeymah benim oğlum da 5 aylık ben de yaptırmak istiyorum, nasıl gecti, doğumumda bu kadar gerilmemistim ya, keşke benim pipimi kesseler :)))
pdmrv pazartesi bizde ettireceğiz dikkat etmemiz gereken neler var ya da pratik olarak yaptığınız bir şeyler var mı?
Merrose33 pdmrv 13 aylık oğlumu sünnet ettirdim yeni. Bakımı çok önemli karton bardak ve sargı bezi alın. Hiç bir şekilde pipisine ıslak mendil sürmeyin her bez değişiminde küçük bir parça sargı bezinden kesin pipisinin üstüne koyun onun üstüne de karton bardağı koyun bunlar olası darbeye karşı koruyacak sargı bezi idrarla ıslandığı için onu iyileştiricek. Bunu ben yaklaşık 8-9 gün yaptım tabi bardağı sargı bezini her bez değişiminde değiştirdim. Bardağı özellikle ortadan kesin yüzük şeklinde olsun tez zamanda iyileşir evladınız inşallah
Zeymah pdmrv onlar gereken herseyı yapıyor zaten bize düşen tek şey sabır benım oglum 6 aylık herkes bısey dıyor yok bardak koy yok sabun koy ffalan filan ama hıc gerek yok doktorun verdıgı krem ve ılaclar yeterli oluyor bugun 5.gün hıc bitmeyecek sandım o korku ama gecıyormus korkmayın sızde 3 gün bitti mi rahata kavusacaksınız Allahın izniyle
Pinar26 Biz de haftaya yaptırıcaz 3,5 aylık ikiz ama önce birini 2 hafta sonra da birini yaptırmayı düşünüyorum. Karton bardağı nasıl kullanacağımızı hiç anlamadım ama yardımcı olursanız sevinirim.
Zeymah Pinar26 benn yapmadım oyle birşey verdikleri kremi kullandık bırde zeytinyağı damlatıyoruö cok ıyı geliyor bezi oldugu ıcın zaten idrarı ustune gıdıyor sizinde kucuk daha iyi Allah yardım etsin ınsallah
Merrose33 Pinar26 karton bardağı ortadan kesin iki tarafıda boş olacak.yani bardağın alt kısmını kesin bir bardaktan 2 kullanım çıkıyor
Zeymah Pinar26 Allah yardımcınız olsun ilk zamanlar kötü tabıde gecıyor ya 3 gün onemlı sonrası sıradanlaşıyor şükür
Zeymah Caninanasi Caninanasi aynen ya valla stresli zor bir süre ama sadece 3 gün oyle sonra hem sen hem o alısıyor önümüzde oldugu için ne kadar erken o kadar iyi kurtulursunjz
Ensar18 Nerde yaptırdınız şehir neresi bende İstanbul Avrupa yakasındayım hastane arayışında yım devlette eğitim arastırmamı yoksa özel mi kararsızız
Zeymah Ensar18 hmm valla biz mugla fethıye de yaşıyoruz ozel hastane de yaptırdık amelıyathanede lokal anestezi ile oldu güzel oglum..
bonbonjelibon 2 aylıkken yaptırdım sadece 2 gün biraz ağladı fitil verdm uyudu bitti gitti çok şükür 🙈
Pinar26 İşte iki tane olunca biri çekecek iyileşecek sonra diğeri çekecek. Şimdiden dert içime vallahi.