Papatyaaa01 Merhaba kızlar 3 yaşta doktorunuzun önerdiği vitamin vs tarzı takviyeler var mı kullanıyor musunuz? Bu kış çok şükür hasta olmadık hiç o yüzden gitmedik doktora ama aklıma takıldı d vitamini sordum doktora onu verelim her kış dedi siz neler veriyorsunuz ?
neanladinyurdagull Papatyaaa01 https://ty.gl/rufpl4q2esbundan aldım kullanıyoruz oğlum çok seçici herşeyi yemez ama bunu seviyor üstünde zürafa var zurafalarda yiyor diyr yiyor
Papatyaaa01 Hamburgerr balık sevmiyor mu peki çocuğunuz? Benimki balık haftada 1 yiyor diye almadım balık yağı yine de vermem gerekir mi?
neanladinyurdagull Papatyaaa01 Gegi marka Bal, arı sütü, propolis,pekmez ve vitaminler içeriyor kakolu macun trendyol dan aldım geçen sene devamlı olarak kullanıyoruz günde 1 tatlı kaşığı.Hepsinin bir arada olması birde kakolu olması tadını güzel yapmış
Papatyaaa01 Heymissbon balık yağı kullananlar çocuğunuz balık yemiyor mu? Geçen sene kullandım içiremedim balık yağını balık yiyor diye almadım bu sene
Heymissbon Papatyaaa01 yok benim balik alerjim var yiyemiyorum o yuzden cocuklara da cok yapamadim bir kac kere verdim sevmediler ustelemedim bende balik yagiyla devam ediyoruz o yuzden
Heymissbon Papatyaaa01 bide bir yerde okumustum ne kadar balik yeselerde turkiyedeki baliklar bu ihtiyacımızı karsilamiyormus yinede balik yagi tuketmek gerekiyormus diye okumustum yine de doktorunuza danisirsiniz
GezginPaNDa Papatyaaa01 benim oğlum balık yemediği için balık yağı kullanıyoruz Ayrıca balık yağının şurup şeklinde değil easy fishoil’in Jelibon şeklinde olanını aldık Jelibon diye veriyorum
livanurvealpinannesi61 neanladinyurdagull probolis erken ergenliğe sebep oluyor yalnız o tür macunlar sağlıklı değil bende kullanıyordum birçok zararı var malesef
Papatyaaa01 Heymissbon evet bende duymuştum şimdi hatırladım geçen sene vermişti doktor ama kızım içmedi bu sene almadım o yüzden ama möllers alıp deneyeceğim kokmuyor falan yazmışlar yorumlarda
GezginPaNDa Papatyaaa01 Ben doktora soruyorum Ne takviye kullanalım diye Doktor takviye kullanmaya gerek yok diyor. Fakat ben gene de aradım Multivitamin jelibonlar ve haftada bir balık yağı veriyorum kreşe gittiği için
endoplazmikretikulumiste Papatyaaa01 d vitamini ve balık tüketmediğinden haftada 2 kez balıkyağı hastalıktan gibi olduğunda umca onun dışında macun filan vermiyorum saha doğal özler pekmez özleri bal vs işe desteklemeye çalışıyorum
Heymissbon GezginPaNDa peki bunu her gun mu veriyorsunuz yoksa haftada bir kac gun mu.. yani bir aldığınız ne kadar sure gidiyor
livanurvealpinannesi61 GezginPaNDa bende ondan alacaktım ama içeriği temiz değil birde epa dha değeri düşük diye almadım doktor epa dha değeri yüksek olmalı demişti