A2B4 Her işaret etmeyen otizmli mi neler okuyorum ya yemin ederim bilgisiz o kadar insan var ki şu formda… Yanlış yönlendirilmeler…Kelimesi olmayan otizm vs şoklar içindeyim vallahi…Benim oğlum işret ediyordu 13.ayindan beri şuan 20 aylık isaret parmağını kullanmıyor artık otizmmi🙄Ne saçmalık ….çünkü herşey önüne sunuluyor çünkü kardeşi var uzun süre babanne ilgilendi bunlar bile etken yani okuyanlara özellikle bilgisiz arkadaşlara diyorum….
Derya0655 A2B4 iyice saçmaladılar artık. Korkunun içinde yaşıyor olduk. Okumamaya çalışın. Çocuğun burnu akıyor yazsak otizm çıkacak artık karşımıza. Çok etkileniyoruz ve bunu yavrularımıza yansıtıyoruz. Şunu bilir şunu söylerim iletişim varsa otizm yoktur. Sormayın internete bişey bende öyle yapıyorum artık ❤️
doganil A2B4 şu olursa otizm bu olmazsa otizm abarttılar. Akla mantığa uymayan hiçbir şeyi ciddiye almıyorum. Ne kendimi strese sokarım ne de bebegimi. Anormal Bi durum olduğunda ben rahatsız olurum doktora götürürüm.
mamameh A2B4 geçen ay oğluma adıyla seslendim elinde oyuncak vardı bakmadı. O kadar panikledim ki hemen eşime sen seslen çabuk seslen bişeyi var bakmadı diye korktum. Çocuğun o an dış algısı kapalı yada bişeyle işgileniyor diye de adına cevap vermemiş olabilir ama o kadar okuyoruz ki herşeyde otizim mi diye korkuyla yaşıyoruz.
3yasakadarsifirekran A2B4 İsyanında haklısın, özellikle ekran maruziyetinin semptomları otizm sanılıyor. Çoğu ekran kapatıldığında bir süre sonra düzeliyor, çünkü iletişim artıyor . Okusalar zaten ekran vermezler. Ayrıca buraya sorulması işin komiği😃