lia12345 hnd3535 ne yazik ki doktor degilim bir sey diyemem ama anne olarak boyle kaka gorsem tanecikli yapmis derdim sadece. Az sulu gozukuyor diye dusunurdum sadece.
hnd3535 lia12345 yo yo doktor olugunuzu fln düşünmedim de :) biraz anlıyor gördüm sizi o yüzden sormak istedim. Cok gazı var sürekli kaka çıkışımızda var tedirgin oldum
Aryamlinamom Musmutlumu eğer paketli olarak yiyorsaniz paketlerin arkasına bakmalısınız ama size tavsiyem onları da bırakın biraz en yüksek alerjenlerden bazıları fındık fıstık ceviz ve benzerleridir
Musmutlumu Aryamlinamom 🥲🥲🥲 üzüldüm.. süt süt ürünleri yumurta yı bıraktım ama badem ve fındık yiyordum onu da bırakayım bakalım deneyeyim
nino33 8516 kuruyemis yumurta dana eti susam da diy3tinize ekleyin mukus zaten diyetle geçmiyor malesef ek gıdaya geçince kaka da düzelme oluyor
Aryamlinamom Musmutlumu canım bu konuyu çok araştırdım,Aldığınız yere sorarsanız için rahat eder bazen kavurma işlemi süt vs gibi şeylerle olabiliyormuş
hnd3535 lia12345 Allah evlatlarımızın acılarını göstermesin inşallah çok teşekkür ederim Sancı çektiğini gördükçe içim parçalanıyor