feyzas Bebeğim akşam 9 gibi uyudu 12 bucuk gibi uyandı ve asla geri uyumuyor. Çığlıklar atıyor oyun istiyor komşular rahatsız olacak napcam bilmiyorum
Themamacita feyzas diş çıkartıyor olabilir annesi ya da gündüz çok uyuduysa enerjisini atamamış olabilir
feyzas Themamacita diş gibi bişey değil ya . Evet aşırı enerjik şu an sanırım erken uyuttuğum için uyandı. Sabah 10 da kalkmıştı bi de :(
Themamacita feyzas gündüz uykusuna dikkat etmek gerekiyor bir de sabah uyanmasa bile siz en geç 9da uyandırın bence yoksa diğer uykular da sarkıyor ve düzensizlik oluyor
feyzas Themamacita evet evet erken uyanması lazım ama bazen kayıyor elimde olmadan uykusu hic düzenli olmadı ya da ben beceremedim
Themamacita feyzas oyy daha çok küçükmüş böyle şeyler normal maalesef biraz daha büyüyünce düzeniniz oturur. Sabır gerekiyor :))
ikiprensannesi12 feyzas 7aylık uyku nedır blmyr uyuduğu zamanda 10 dk suan dahı uyutmaya çalışıyorum artk dayanamyrm krız gecırecem sabah bu yüzden uyanamyrm hıcbır duzenımız yok maf oldm artk
morsevenanne9 feyzas atak haftasında olabilir belki benim kızımda 3 buçuk aylık 4 ayliga az kaldı atak haftasındayız durduk yere ağlamaları başladı uykuya direnmeler herseyden cok çabuk sıkılıyor googledan bakabilirsiniz atak hesaplamaya
Birdunyabircennetannesi feyzas 2.5 yaşında bizim komşu alıştı Çocuk bunlar sonuçta uyanıp ağlıyorsa yapacak bir durum yok susturmaya çalışırsınız yani ama çocuk 2.5 yaşında ve 2 den önce uyumuyor birde kaç kez gece uyanmaya çalışıyor
feyzas Birdunyabircennetannesi Ağlamak değil de keyfinden çığlık atıyor diyeyim. Etrafımdaki tüm komşuların bebekleri var o yüzden çekindim yoksa tabi ki ağzını kapatamam yani ne yapabilirim🤷🏻♀️