durukusunannesi_ Zayıflamak istiyorum tabi ama birazda kolay olsun istiyorum 😂araştırırken gördüm de gerçekten kullanıp fayda gören var mı
Aysegunes durukusunannesi_ ben tüp mide ameliyatı olmaya karar verdim eşimi de ikna ettim bebeğim küçük korkuyorum
Annesialp durukusunannesi_ ben kullandım iştah kesiyor baya . Kahvaltıdan yarin saat önce içiyordum. 1 ayda 10 kg gitti 64 düm şuan 53 üm ama tamamen çayın rtkiside değil kendim de yemedim. Ekmek pirinç hamur işi abur cubur vs akşam 5-6 Dan sonrada yemedim öyle yani
tgbl durukusunannesi_ sayisi bilmedigim çaylar kullandim sonuç evet verdim ama fazlasını geri aldım irade çok onemli çay vs boş muhabbet
Aysegunes demburce bende çarpıntı ve tansiyon yaptı malesef oysa kuzenim 70lerden 56 kiloya düşmüştü bende onda gördüm ama yaramadı bıraktım
durukusunannesi_ Annesialp maşallah çok iyi inşallah bende de işe yarar aldım çünkü 😃evet diyetle beraber sürdürmeyi planladım bende yoksa mucize değil tabi ama bende iştah problemim var onu kesse bile yeter gerçekten ben kesemiyoum😂😂
Aysegunes demburce 6 ayda verdi 25 kiloya yakın verdi şuan 56 kilo ama haftada bir içiyor yada iştahı arttığını hissettiği an hemen içiyor kontrol ediyo sğreklş kendini
durukusunannesi_ Turuncgil dün başladım bende ilk bardağı içtim şimdilik olmadı umarım olmaz teşekkür ederim cevap için