hogwarts Yetişkinler için soruyorum 1,5 saatlik uçuşum var ama çok canım sıkılıyor siz neler yapıyorsunuz uçaktayken?? ✈️
Madamehappyyyyy hogwarts en uzun 6 saatlik uçuş oldu aşırı sıkıcı :))) film izleme seçeneğim varsa film izliyorum yoksa nanay..:)))
ahlelele_ahlelas hogwarts çevrimdışı müzik dinleyebileceğiniz bi uygulamayı telefonunuza indirin kulaklığınızı takıp müzik dinleyin. Ya da en güzeli uyumak.
slkmsncemile hogwarts türkiye için normal bir uçuş süresi. Koltuk arkası dergiyi incelerim yanımda bir tanıdığım varsa uno oynamışlığımız bile var, müzik dinlemek ve film izlemekte çözüm. Yada okumak istediğiniz bir kitaba başlayabilirsiniz.
Cigdemilena Bizim 11 saatlik ucusumuz vardı uyku ılacı aldık ucak ındı bız hala uyuyoruz taksıyle eve gectk taksıde uyuduk eve gectk evde uyuduk ne yaparsınız bılmem ama uyku ılacı almayın😂
baharma Cigdemilena fobim olduğu için ben de sakinleştirici ilaç alıyordum. Bir kere hostesler çıkarmıştı beni 🤣😅
gulyabani hogwarts kızım milletin kafasına dergi mandalina falan atıyo bende arkasını topluyorum. Ondan zaman kalırsa youtubedan yada netflixten indirdiklerimi izlerim
Elmsnghn hogwarts ay uçak benim o kadar uykumu getiriyor ki. 🤣🤣🤣 Hiç şaşmaz hep uyurum.😅 Ya da yanıma hep olur olmadik resmi insanlar biner onlarin değişik hareketlerini izlerim😅 bi keresinde çok belliydi ozel hareket askerî personel oldugu ona icimden gelene kadar dua etmiştim. boyle böyle kendimi egliyorum 😅😅
KLORAK hogwarts 2 buçuk saatlik uçuşa 10 aylık bebesiyle gidecek olan ben de tavsiyelerinizi beklerim 😟 bebekken kolaydı ama şuan endişeliyim
aslanimiz Bişey yapmıyorum 1.5 saatte ne yapsam nasıl değerlendirsem diye geçer zaten benim kararsızlığımla 🤣
baharma hogwarts Ben TRT’nin uygulamasını kullanıyorum. Sadece müzik değil çok güzel sesli kitaplar ve radyo tiyatroları var. TRT2’deki programların ses kayıtları felan da var. Çok güzel.