bademgozlum Arkadaşlar dün akşamdan beri sağ göğsüm tıkandı süt akmıyor toplanmış köşede şişti iyice. Göğüs ucum da çok açıyor bebeğim emdikçe ölüyorum ağrısından ama fazla da süt gelmiyor. Dünden beri duş sıcak uygulama sağım yapma herseyi denedim ama yok aynı . Göğsüme dokunmak çok acı veriyor ne yapcam nasıl geçer mahvoldum ağrısından
Mellllll14 bademgozlum merhaba zeytinyağı ile dayanabildiğiniz kadar masaj yapın ardından sıcak su torbası koyup sağım yapın , sağım yaparken de bir yandan süt çıksın diye meme ucuna doğru hareket yapın
Gamzosgamzos bademgozlum kesinlik videodakileri uygulayın emzirme dönemini boyunca abartısız söylüyorum 10 dan fazla mastit oldum hemde ateşli sıtmalı bu videodakileri uygulayınca geçiyordu geçmiş olsun
Yyagmur3 bademgozlum sıcak suyun altında masaj yapın biraz acılı işlem ama maalesef yapmak gerekiyor sıcak duştan hemen sonra sağım yapın süt gelmese bile yapın ama çok yüksek vakumda olmasın oda meme ucu yarasını tetikliyor, sağımın ardından da hemen emzirin bunları art arda yapmanız önemli göğüsü boşaltabilmek için. Geçenlerde benim sol göğsüm Çok kötü oldu mastit olmadım ama bir gün boyunca göğüsüm tıkandı gibi oldu içinde fındık büyüklüğünde ve sertliğinde 2 3 tane bir şeyler oluştu ve geçmedi bu yazdıklarımı yaptım ancak o şekilde geçti ve baya rahatladım, çook geçmiş olsun ❤️🩹
brsnn Muhtemelen yanlış emziriyorsunuzdur, kahverengi kısmıyla verin ağrı olmaz. Ben de ucunu verdigim için sırtıma vuruyordu ağrı… Ağrının geçmesi için de bol bol emzirin. Akşam biraz yıkayıp krem sürünce geçer.
bakbendeanneoldumm Emzirirken sert yerlere masaj yapın. Sonra sağım yapın ucu yara olacak sonra o zaman da lansinoh krem sürüp gümüş kapakla kapatın. Eğer cok ileri seviyedeyse bi emzirme danısmanından yardım alın
PnrAygn bademgozlum ben her seyı denedım emzirirken ağlıyodum ama anladım kı gereksız acı çekmşim genel cerrah ilaç verdi ağrı sızı kitle hepsi geçti tekrar emzirmeye başladım
345878 bademgozlum ben bi arkadaşımdan elektrikli diş fırçasıyla göğsüne masaj yaptığını duymuştum belki işe yarar
Elayberosmom bademgozlum nane kesinlikle birebir. Bir de sağım yapın. Taze naneyi sutyenizin içine yerleştirin gogusunuzun üstüne solana kadar kalsın orda acısını alıyor. Sağım da yaparsanız çok rahatlarsiniz. Ben bu şekilde rahatlamıştım.
mervecakmak Lahanayı haşlayıp ılıyınca göğüslere koy öylece yarım saat dinlen , akşam yatarkende sıcak su torbası koy, sabaha sağım yaptığında tamamen boşalt . Hiçbir şey kalmaz, geçmiş olsun