Mhea Hanımlar 5 aylık bebeğim ishal ateş vs başka bişey yok sadece ishal ne yapabilirim geçmesi için bide neden olmuş olabilir doktora götürdüm ama pirinç haşlayıp yedir dedi muz pirinç patates verdim ama yok faydası başına gelen var mi
Elmsnghn Mhea oğluma doktor probiyotik vermişti enterogermina kids. Bizde aşırı ise yaradi. Doktorunuza sorun isterseniz
Mhea Kbrrrr_58 emziriyorum evet canım ek gıdaya da başlamıştık doktor söyledi yani elma muz pirinç patates vermiştim onada yediğim ne yapar diye düşünüyorum ama bulamadım günde 6 7 kez yapıyor
Kbrrrr_58 Mhea yogurtta ishali kesiyor bebeklerde canım ek gıdaya başlamışın yoğurtta ver tez zaman da kurtulur inşallah
Mhea Kbrrrr_58 onada kızım alerjik bundada olmaz insallah onun korkusuna baslayamadim doktor 2 hafta sonra basla dedj ama bilemedim
Mhea Elmsnghn sizinkide mi 5 aylıktı acaba yarın tekrardan götüreceğim ya 1 haftadır bu şekilde uyku bile uyumuyor doğru düzgün
Elmsnghn Mhea hatta biz aşırı kusma ile gittik. Röntgen cektiler ishal baslayacak bu çocuğun karnı gaz dolmuş ishal olmadan probiyotik baslayalim dediler. Hakikaten ilk kakası ishal gibiydi kokusu vs. Sonra daha oyle gelmedi probiyotikten sonra
Mhea Elmsnghn yaa bizde kusma Felan yok çok şükür sadece ishal var verirmi acaba bizede yarın belli olur artık