Asilbebe1 Gece 10-15 kere kalkip salliyorum. Tam uyudu diyorum yatağına koyuyorum pat uyaniyor. Sil baştan tekrardan sallamaya devam. Özellikle gece 4-5 gibi uykusu aciliyor ve bir iki saat uyanik kaliyor.Uykusuzluktan deliricem artik. Sizde durumlar nasil?
alinams Asilbebe1 Bızımkıde uykusu var uyumuyor sürekli mızıldanıyor yatağa koyduğum zaman 5 dk sonra uyanıyor sürekli sallamamı ıstıyor çok zor çok
Esolatte Asilbebe1 4 ay 11 günlüğüz sürekli mızmız uykusu var uyumaya direniyor gündüz onar dakika ancak sürüyor uykuları.Gece uykusuna da dalana kadar yapmadığım şey kalmıyor ayakta sallama evde gezinme sürekli emme pozisyonu pis pis umarım ataktan dolayıdır ve hemen geçer 😢
Themamacita Asilbebe1 şuan kızım 22 aylık aynı şeyleri yaşadım uzun süre yaşadım kızım hala geceleri 2-3 defa kalkar su içer. Bazı bebekler böyle işte zamanla ya tamamen geçecek ya da azalacak sadece sabır…
mervezengi Bizde 4 ay 10 günlüğüz gece saat başı uyanıyor gündüz desen en fazla yarım saat 1 saat uyuyor. Hep huysuz her pozisyondan çabucak sıkılıyor. Sanırım 4.ay atağı dedikleri bu. İnşallah çabucak geçer, sinirlerim harap oldu valla
kader03 mervezengi aynı benimkide 4.ay 10 günlük gündüz uykuya direniyor emmeye direniyor uyuyor yarım saat gece saat başı kalkıyor