Nothiing AliPoyrazz mama kıvamı yemeğe alıştıgı için pütürlü gıdalara istemsiz öğürüyor pütürlü vererek çiğneme refleksini geliştirebilir
gokceokur AliPoyrazz pes etmeden vermeye devam.ben 8 aylikken direk taneli veriyordum.kofte,bulgur pilavı, pırasa yemeği kuru fasulye gibi gibi..şuan 10 aylık maşallah abisiyle ortak yemek yiyorlar ayrı ayrı yapmıyorum.
Asilmom_ AliPoyrazz benım 10 aylık neredeyse bende post açmıştım yıyemıyor diye sonra 9 ayda bir sabah kalktım pütürlü verdim öğürdüğünde ağzından almadım yediğini bir kaç gün öğürdü şimdi alıştı et falan yiyor çok şükür
Aynenkanka AliPoyrazz çorbalarının içine pirinç şehriye falan koyabilirsiniz alışması daha kolay olur
Nothiing Semasal1 benim kızımda 11,5 aylık aynı sorun bendede var canı isterse çok az yiyor canı istemezsse yemiyor 7,800 kilo bu bebelerin genel sorunu sanırım ek gıda yememeleri şaşırdık valla
merak Benim bebeğimde diş yok bugün denedim bulgur pilavını öğürdü pütürlü vermemem mi gerekiyor diş çıkana kadar
Adn44 AliPoyrazz benim bebeğimde 11 aylık onunda hiç dişi yok oda yemiyo şimdiye kadar bi gün bi yumurta bile yediremedim napıcsm hiç bilmiyorum
Asilmom_ Adn44 benım 10 aylık neredeyse bende post açmıştım yıyemıyor diye sonra 9 ayda bir sabah kalktım pütürlü verdim öğürdüğünde ağzından almadım yediğini bir kaç gün öğürdü şimdi alıştı et falan yiyor çok şükür
Adn44 Asilmom_ dişi hiç yok herşeyide yiyen bi bebek değil şimdiye kadar eline bişey bile vermedim korkuyorum boğulur diye bu korkumu yenemiyorum burda görüyorum eline ekmek veriyorlar yiyorlar maşallah çocuklar benim çocuğum niye böyle anlayamıyorum 😔
Sumeyyebaglan Pes etmeyin ileride cok pisman olursunuz. Ayrica puturlu yemenin dislede bi alakasi yok damaklari ogutmek icin yeterince sert
Asilmom_ Adn44 ben ilk yumurta kırıp verdim bir kaç kez öğürdu ağzından almadım yedi sonra bulgur makarna et