Pamukveannesi2 Kızlar iPhone telefonda müzikleri nasıl indirebiliriz? Hangi uygulama indiriyor acaba bikaç uygulama indirdim ama müzik indiremedim yardımcı olur musunuz kızıma ninni ve beyaz gürültü açacağım
LavininAnnesii Pamukveannesi2 fox fm diye bi uygulama var ben de ordan indiriyorum. Şuan appstoreda var mı bilmiyorum ama
gulyabani Pamukveannesi2 tubidy ücretsiz ve internet olmadan dinleyebilirsiniz indiredebiliyosunuz ben yıllardır onu kullanıyorum
Pamukveannesi2 biranne11 reklam sorun değil canım tek seferlik indireceğim zaten internetim kısıtlı sürekli YouTube den açamam birde şarjı çabuk bitiyor telefon eski o yüzden normalden çalsın dedim
Pamukveannesi2 adaatuna ya telefonum eski şarj çabuk bitiyor birde internetim az beyaz gürültü bazen sabaha kadar açık olur kızım kapanınca uyanıyor bu yüzden indirmem lazım. Cevabınız için teşekkür ediyorum
Kubracigimm Pamukveannesi2 bebek uyutucu diye bir uygulama var onu indirin isterseniz orada bir sürü ses var. Bu uygulamada da var öyle ses olacak arıyorsanız
Artemiss_ Pamukveannesi2 apple güvenlik açısından müzik indirme uygulamasını önermiyor ya ben bi ara denedim de olası virüs uyarısı gelmişti. Saçma ama müzikleri 3 tl 5 tl ye satın alıyorum mağazadan onun dışında sık sık indirceksem YouTube çevrimdışı özelliğini kullanıyorum liste yapıp hepsini oynatma listesine indirip o şekilde dinliyorum ya da apple music spotfy falan deneyin. Apple Music çok iyi ama inanılmaz zam yapınca kapattım youtbe dan devam ben 😂
Bir-prens-annesiii Pamukveannesi2 rica ederim şarkıları ilk indirirken internetten yiyor ama daha sonra dinlerken internetinizden gitmiyor bende iphoneye geçtiğimde eşim indirmişti güzel bir uygulama
Pamukveannesi2 Bir-prens-annesiii dün 1 günlük internet gelmişti o yüzden aklıma gelenleri indirdim iyi oldu 😂😁