Eslemnaz Kızlar bebeklerinizin dişleri kaç aylıkken çıktı ,benim bebeğim 5 aylık çok huzursuz ve eli sürekli ağzinda
lceLady Eslemnaz Büyügü hatırlamıyorum ama ortanca 6 aylıktı 2 diş alttan cıktı hemen sonra 2 üst cıktı. Zaten bi başladımı cıkmaya digerleride geliyor Kücügüm 8 aylık. Cok huzursuz. Doktor yakında cıkacak dedi ama gorunurde bişey yok. Bekliyoruz bizde. Durduk yere ağlıyor cocuk
BENOYLEUYGUNGORDUMM Eslemnaz 5 ay 10 günlüktü alttan iki dişi birden çıktı. Şimdide üstten iki diş geliyo ne bulursa ağzına sokmaya çalışıp alt dudağını emiyo.
zehragm benimki de 4 güne 6 aya girecek alttaki diş yerleri belli olmuş. sürekli emmek istiyor her şeyi ağzına götürüyor huysuz
merak 8 ay 1 günlük oldu hala çıkmadı bazen huzursuzlanıyor zeytinyağına karanfil yağı sürüyorum geçiyor ne zaman çıkar bilmem sadece azı yerleri kırmızı sürekli orayı kaşımaya çalışıyor.
merak Tugbayildizz aktardan karanfil yağı aldım internette gördüm bende bir tatlı kaşığı zeytinyağına 5 veya 6 damla damlatıp sürüyorum rahatlatıyor.