nazlimom_ Neseimm önceden perdeleri kapatip iyi uykular diyoduk simdi eee yapalımmı diyince odaya gidiyor kendisi anlıyor 22 aylık
Mysmrtfrt Neseimm 11 aylık önce banyo sonra salıncakta şarkı, beşikte kitap mama kucak oyunu ve uyku🥰 aşırı hareketli ve enerjik bi bebem olduğu için yormak kolay olmuyor😂
Sleepwalker Neseimm çise gidilir, el yüz yıkanır dişler fırçalanir gecelik giyinip. yatak odasına gidiyoruz ışığı kapatıyorum küçücük bir fenerim var baş ucunda hikaye okuyup uykuya dalıyoruz. 3 yaşında
Mysmrtfrt Neseimm doğru tabi biz lojmanda oturuyoruz evimiz aşırı sıcak çocuk da gün içinde çok terliyor bir de banyo yapmayı çok seviyor o yüzden alışkanlık oldu bizde☺️
Turunjukedi 5 aylik; Alt degistirme, tulum giydirme, mama yedirme, oda sicakligi, buhar makinasini calistirmaca, guzellik cilt bakimi:) sonra yatagina koyup uydurdugum bir ninni var cok seviyor onu soyluyorum totosunu tipislayarak,elimi tutup uyuyor.
berikomoms Neseimm 26 aylık akşam olunca şimdi ne zamanı diye soruyorum oda uyku zamanı diyor tulumunu getiriyor giydiriyorum kefirini içip yatağına gidiyor