Oglusm Kızlarr kendime kaban aldım ptt kargoyla gelicek herkes diyor 20günü bulur gelmesi gec getiriyorlarmış doğrumu
Birdurummuvar Oglusm 20 gün sürmez yaşadığınız ile ilçe ye de bağlı ama biz şuan Türkiye’nin bir ucundayız istanbuldan gönderlen ürün 5 gün içinde geliyor .
AnnaKarenina_ Oglusm istanbulda bazen 15 günde bazen 1 günde teslim oluyo tamamen yogunluğa ve bölgeye bağlı
tultanhanim Oglusm şubeniz ile alakalı Temmuz ayında Kızıma ıslak mendil aldım 1 hafta şubede beklettiler şikayet ettim ertesi gün elime geldi Geçen hafta trenyoldan kitap aldım cuma günü sipariş ettim pazartesi elimdeydi
Sleepwalker Oglusm yok ya ptt den bana da kargo gelir en fazla 1 gün gecikmeli kargom geldi onun harici sıkıntı hic yaşamadım
-Eraymoms- Oglusm Evet genelde çok geç geliyo ama yakın ildense çabuk gelir çabuk dediğimde bir hafta içinde 🙄😁
sezer2022 Oglusm yok 3-4 günde geliyor ama sıkıntı şu; diğer kargolar gibi aramıyor evde yoksan yandın 😝😝
Bugleminannesi28 Oglusm haftasonuna denk gelmezse hızlı geliyor malum cumartesi dağıtım yapmıyor mesela ben pazartesi alsam çarşamba perşembe elimde oluyor şu zamana kadar geç getirmedi