melimelike Selamlar, Bebeğimizi sünnet ettirmek istiyoruz şu an 3 aylık. Anadolu yakasında önerebileceğiniz hastane ve doktor var mıdır acaba. Okan üniversite 9k Medical park Pendik 9k fiyat verdiler, daha uyguna bir alternatif var mıdır acaba
Hllasaf melimelike Ümraniye Ümran tıp merkezinde ümit hanım var biz 50 günlükken ona yaptırdık o zaman 1.300₺ idi haziran ayında şuan fiyat bilmiyorum ama doktor iyiydi bir sorun yaşamadık
sagir Dokuzkasimbebesi Merhaba bizde bugün Orhan beyde sünnet olduk, epey ağladı hala ağlak acaba ikinci günde böyle ağlarmı ? Birde gazlı bezi ikinci günde koydunuz mu?
Dokuzkasimbebesi sagir merbaba biz saat 12 gibi olduk akşam 7 ye kadar ağladınsonra daha ağlamadı gazlı bez düştü fiotuyu gazlı beze sürüp tekrar koyduk bi kağit vermiş olması lazım orda yazıyor biz kirlendi ve düştü diye aynı gün fitoyu sürüp koyduk
sagir Dokuzkasimbebesi Fito krem bende sürüyorum ama gazlı bez pek hijyenik gibi gelmiyor yarın artık kullanmam sanırım . Bilgi için teşekkürler 🌺
Hllasaf sagir ümit hanım bize ufak buzdolabı poşeti kestirip ilacı ona sıkıp pipiye koydurdu böyle olunca kakası falan da hiç oraya bulaşmadı elleyip acıtmamış olduk temizlerken ilacı da güzel aldı tavsiye ederim denemenizi
sagir Hllasaf Bu daha mantıklı geldi , bi arkadaşımda bu şekilde yapmış bende öyle deneyeyim teşekkür ederim 👌
mustafanin-annesi07 Ümraniye çakmak erdem hastanesinde yaptırmıştım 5 aylıktı 1250 tl idi o zaman 1 günde toparladı çok şükür güzel geçti operasyon sırasında bebeğinizin yanındasınız rahattı memnun kaldık biz tavsiye ederim