Ez_gii Merhaba kizlar bebeğim 4 ay 5 günlük bugün eczacı eşime ek gıdaya başlamamiz gerektiğini söylemiş sadece mamayla beslendiği için bugün de öyle bi yazi okudum doktorla görüşmedim henüz bu ayda başlayan oldu mu ve neleri vererek başladınız fikirlerinize ihtiyacım var ❤️
Uykusuz-annee Ez_gii doktora sorun doktor onayı olmadan o ayda baslanilmaz çocuğun bağırsakları hazır değil kilo alımı yerindeyse 6nci ayda başlanır
_xAzrax_ Ez_gii eczacı kendi kafasına göre niye karar veriyormuş ki ? 4 ay daha çok erken doktor onayını almadan başlamayın barsak florasını bozarsınız .
LoveStory Ez_gii öyle bir kural olduğunu düşünmüyorum. Bebeğim sadece anne sütüyle besleniyordu, doktor gelişimi ve kaka durumuna göre bebeğin hazır ek gıdaya demişti, biz öyle 4 buçuk aylıkken başladık. En iyisini doktorunuz bilir
ayan95 amin havuç kabak patates çorbası püreleri yoğurt yumurta sarısı avokado bunları güzel yiyor yedi yiyeli biraz daha toparladı aç kalmış kızım meğer biz yerken istiyordu yemeklerden 🙂
Ballikizim99 Bebeğim 4 ay 15 günlük ben emziriyorum 6. Ayı beklicem desteksiz oturamıyor ki vitaminleri verirken bile kaşığı diliyle itiyor doğru dürüst açmıyor ağzını bence doktora sor hem ne yedirmen gerektiğini detaylıca öğrenirsin
hpkr Ez_gii Ek gıdaya başlamak için kriterler var. Eczacı bebeği görmeden doktor kesilmiş maşallah 😃 insanlar birbirinin görevini üstlenmeye bayılıyor 🤷🏻♀️ Benim doktorum da 4.ayda başla demişti sadece anne sütü alıyordu. Ben biraz daha beklemek istedim tam oturmasını vs. gözlemledim 4.5 aylıkken hafif hafif başladım. Şuan beş aylık tadımlara devam ediyorum. Bizim dememizle ya da eczacının demesiyle ilerlemeyin doktorunuza danışın bu konuyu mutlaka 🌸
anonim99 Ez_gii doktorun onayını almadan başlama canim. Bence erken. Oğlum mamayla başlandığı için 5 ay 7 günlükken doktor kontrolünde basladik. Anne sütü alsaydı eğer 6. ayı bekleyecekti ama mama içtiği için biraz erken basladik
Ez_gii anonim99 evet oyle bi durum varmis mamayla beslenen cocuklara erken başlatılıyor ben doktorla görüşeyim de bi