zynpdnc Kızlar hipp kaşık maması aldım ama sevmedi. İçine ekleyebileceğim birşey varmı? Tadını iyileştirmek adına ?
GonulAyd zynpdnc muz, elma, armut, balkabagı ben bunları koydum birde kavanoz mamalar varya ufak olanlardan onlardan 3 4 cay kasigi kadar koydum.. armut gaz yapar ona göre az koyabilirsin
Libase zynpdnc kaç aylık ? Bizimki 4 buçuk aylık bu hafif hafif başladım bende bizimkide tek sevmedi elma suyu havuç suyu felan koyuyorum bunları koymazsam şokta arı mama var sütlüsünü kullanıyorum ben 12 vitamin 6 mineral yazıyor üstünde 3 kaşık kullanıyorum ondan ölede çok seviyor benimki
AyseAlyamm zynpdnc pekmek ekleyebilirsin canım birde sevdiği neyden rendeleyebilirsin. Bı çay kaşığı kadar zeytinyağı da ekle ama
kubraserra zynpdnc zynpdnc ne kadar miktar veriyorsunuz ben de ufaktan başlamak istiyorum bebeğim 4.5 aylık emmiyor ben de başlamak istiyorum
zynpdnc kubraserra Libase 6 ay 7 günlük 4 yemek kaşığı yaZıyor ölçek o kadar veriyorum ama tabi ağzını açmıyor 🥺🥺 öylece döküyorum
GonulAyd zynpdnc 4 yemek kasıgı cok gelir. 2 yemek kasıgı ideal icine dediklerimi ekleyerek ver birde. Zeytinyağida ekle ama pekmez icin cok erken..
Libase zynpdnc benimkide öle yapıyordu ilk başlarda şimdi kendisi istiyor bide mama saatleri çok önemli 4saatten 4 saate veriyorum aç olduğunda çok güzel yiyor aç olması çok önemli oyunlar eşliğinde yedir bide o dediğim arı mamayı dene istersen
Libase zynpdnc hippin tadı çok kötü ben bile tadamadım farklı mamaları dene bence arı mama çok uygun 7 lira şok marketlerde migroslarda satılıyor vitamin ve mineral açısından çol zengin içerikli bir mama
zynpdnc Libase bebeğim normalde anne sütü alıyor hiç mama vermedim Allah’a şükür şu zamana kadar yetti hala yetiyor ama ben sütüm olsun diye çok hırpaladım kendimi ek gıdaya geçtik biraz rahatlarım farklı şeylerde dener dedim ama yok. Sebze haşladım kabak patates havuç bugün ağzını açmadı tatlı meyvelerden hazırladım açmadı süt sağdım verdim ağzı açık bekliyor kaşığı zorla yedirmek istemiyorum ama çok moralim bozulmaya başladı 😩 biberon kabul etmiyor kaşık istemiyor nasıl yedireceğim bilmiyorum
Salmanc Libase içerisinde sofra şekeri var ayrıca üzerinde hangi aydan itibaren kullanılabilir belirtilmiyor türk gıda kodeksine uygun değil bu yüzden . 4 ayda kullanıyor 14 ayda bizde yeriz bu yanlış. İçerisine koyduğu minerallerde 4-5-6 . Aylarda kullanılmadı yygyn olmayanlar var.
Libase Salmanc tercihinize saygı duyuyorum buda benim tercihim hanfendi bi soru sormuş kendime göre cevapladım şimdiki gıdalara göre herşey zararlı bakarsanız sebzeler meyveler çoğu hormonlu bazen ayrıntılara takılmamak benim tercihim takılırsakta bana göre çocuklar aç kalır birsürü markada bir sürü tercih var ben sadece seçenek sundum uygulayıp uygulamamak hanfendiye kalmış 😊
Salmanc Hipten devam et tadi kötü çünkü diğerleri gibi sofra şekeri nişasta bilmem ne yok . Tamamiyle organik açık içerik . Özellikle yulaflı elmalısını dene . Hipp in eşsiz organik tarlalarını gördükten sonra vazgeçilmez bir marka olduğunu kabul ettm ve olan tüm çeşitlerini kullanıyorum
Asdafas Salmanc merhaba bende hipp yulaflı elmalıyı gece yatmadan önce veriyorum 7 aylık suanda 😊 gün içinde hangisini veriyorsunuz pirinçli olanı sevmedi
zynpdnc Salmanc aldığım yulaflı elmalı ama öğürüyor sevmiyor dediğiniz gibi deneyeceğim ama ne tatlı şeylere ne tuzlu şeylere ağzını açmıyor sadece meme istiyor zorlarsam ağlamaya başlıyor yoğurt yerdi severek ona bile ağzını açmamaya başladı 😰 ne önerirsin. Bu arada hep emzirdiğini için biberon da kullanamıyor öğürüyor elim kolum bağlandı😰😰
Salmanc Asdafas 5 tahıllı veya yulaflıyı sabah veriyorum sonrali öğünde sütlü elmalı veya elmalı yulaflı diye gidiyor 3 kez kaşık maması veriyorum kalanı formül süt çünkü hiç bir ek gıdayı yemiyor bu kaşık mamaları da bir ek gıda
Libase zynpdnc bi süre bekle istersen zorlama bide aç olması çok önemli mama emme saatleri çok önemli yakın saatlerde veriyorsan reddedebilir bekle biraz kendi istediği zman alır bi şekilde