Kaderuzbas Kizlar 2 aylık bebekleriniz neler yapıyor nasıl tepkiler veriyor ağu tarzı sesler çıkarıyor mu
marsiyen Kaderuzbas Elini emiyor sese tepki veriyor bizi takip ediyor ışığa bakıyor agu gibi sesler çıkarıyor gülümsüyor bize ayakları çok hareketli boynunu tutuyor
Kaderuzbas inci86 bebeğiniz gazlı mi peki benim bebeğim uyanık olduğu her dakika gazlı sancılı ağlıyor hiç konuşamıyorum bile tepkilerini anlayamıyorum 🥺
inci86 Kaderuzbas gazı illa ki oluyor ama çok gazlı değil bebekten bebeğe değişir canım sende sakin olduğu zamanlarda konuşursan illa ki tepki verir 🙂
prensesinannesii0 Kaderuzbas bizde 2 aylığız bizimde gazdan sorunumuz var ben piyonlu halı aldım birz olsun onunla oynayınca rahatladı ses geldikce tepiniyo öyle gazı çok güzel çıkartıp rahatlıyo
inci86 marsiyen bizimkide öyle kilosu ne kadar peki benimkininde az dedi doktor meme+mamayla devam etcez 🥹
ebrusenaa Bizde 2 aylığız kolik bi bebek gaz sancısı mahf ediyo her gün çığlıklı ağlama doktora dediğimizde de yapacak bişey yok diyo biran önce geçsin istiyorum
Kaderuzbas ebrusenaa ayy ay i durumdayım artık ne piskoloji kaldı ne bişey resmen bebeğimden zevk alamıyorum 🥺
Kaderuzbas ikiprensesbebiss ayy inşallah dört gözle bekliyorum uyanık olduğu her dakika ağlıyor kasiliyor🥺