Gizmokzilla 0710yusuf evet çok ağlama duruma göre pişik ishal ateş olabilir. Benim oğlumun mesela poposu pişik oluyor ve günde 4 5 kere kaka yapıyor diş çıkarma döneminde. Normalde günde 1 kere kaka yapar ve kolay kolay pişik olmaz ben direk anlıyorum o yüzden 🌸 aşırı huysuzluk uyku düzeni bozulması her şeye ağlama olabilir. 🌸
Artemiss_ 0710yusuf biz hiçbir şey yaşamadık akşam bi baktık üst dişi patlamış çıkmış. Çocuktan çocuğa degısıyor bence
BenAslindaYokum 0710yusuf Bizimkinden örnek vereyim Cooook huzursuzdu hic biseyden memnun kalmiyordu istahi azalmisti ve ishal olmustu.. Gerci bu belirtiler hala devam ediyor cünkü pes pese 4 tane dis cikardi 😬
ozlemcyhn 0710yusuf Arada ishal olur ağız kenarında kızarıklıklar Aşırı hırçınlık genelde gece sık sık ağlayarak uyanma herşeyi ağzına sokma ve kendini sıkar iştah azalması Ve tabi ki ağzı çok akar
Femme1 Gizmokzilla aaa çok kaka ondan mıı 😃 bende diyorum bişi durmuyor miden de 🤣 dün gece dişi çıktı oğlumun 🥰
0710yusuf Gizmokzilla oğlum 3.5 aylık elini sürekli ağzına götürüyor emiyor. Oyuncagida bugün ağzına goturdu. Ağlıyor sakinleştiremiyorum. Sağ tarafında beyaz belirgin var. İlk hangi dişi çıkıyor. Calpol verdim biraz
Gizmokzilla 0710yusuf bebekten bebeğe değişiyor ama %90ı alt iki dişi çıkarıyor 🌸 benim kız kardeşim üst köpek dişlerini çıkarmıştı ilk başta 😅😅
Gizmokzilla Arzuturhan ateş bizde sadece ilk dişte olmuştu üst azıları ve alt azılardan birini çıkarırken hiç ateş olmadı. Şuan alt azının da biri patladı ateş hala yok sadece huysuzluk kaka yapma ve her şeyi ağzına sokması var, yani sehpayı bile kemiriyor 😅😅
ndemir Gizmokzilla benim kızın da üst köpek dişleri bir aydır şiş ve dokununca kemik gibi sert acaba çıkar mı ki 😀 5 aylık Gizmokzilla
Gizmokzilla ndemir valla olabilir bilemiyorum 😅 ama benim oğlumun da ne zamandır şiş bir türlü çıkmadı skekdldld
Gizmokzilla Arzuturhan çıkması ayrı dert çıkartsın diye beklemesi ayrı dert, çıkardıktan sonra sürekli bir yerleri kemirmesi ayrı dert eendkdkdk
Kubramomy Ya benim kızım 8 aylık ve dişin cikicagi yer patlamış minicik gözüküyor zorluk şuanda yeni mi başlıyor yoksa yaşadığım şeyler diştenmiydi😬😬