Aleyunll Elma püresi yedirecegim kızıma ama nasıl yapılır bilmiyorum ve de kavanoza koyup sonra da vermek istiyorum bilenler tarif verebilir mi ?
Gumus25 Aleyunll cam rendeden geçiriyorum ben sonra yediriyorum. Biraz daha doyurucu bir şey istiyorsanız irmik ya da pirinç ununa karistirabilirsiniz. Bir kaşık irmik ya da pirinç unu bir çay bardağı suyla pişiyor. İçine elma rendesi koyuyorsunuz.
kimbumadam Aleyunll Elma kararıyor ya sen bile yemezsin bide basit kız 20 saniye sürmüyor Tariflere geçince napcan☺️
Candy_88 Taze taze yapıp verseniz daha iyi değil mi? Kabuğunu soyup cam rendede rendeliyorum kaşıkla yediriyorum çünkü kararıyor ve vitamin değeri azalıyor.. Başka meyvelerle karıştırıyorlar, yoğurda koyuyorlar, ben başka bilmiyorum
Aleyunll Candy_88 yarın için bugünden yapıyorum elimin altında hazır olsun diye bazen kızımla birşeyler yapmak zor oluyor çünkü
Aleyunll Gumus25 sadece elm püresi ver dedi doktorumuz birşey koy falan demedi içine elma püresi de ilk kez yaptım az önce zor değilmiş evet bilmediğim için biraz tedirgin oldum teşekkür ederim
Aleyunll kimbumadam ilk defa yaptığım için bilemiyorum tabi ama şimdi yapınca öğrendim yarına kötü olmuş olursa yeniden yaparım öğreniyorum işte yavaş yavaş