evlatkokusucennetkokusu Kızlar günde kaç kez kaç damla veriyorsunuz. Birde kaçıncı gün fayda görmeye başladınız.
Hshsjshs evlatkokusucennetkokusu kullandim ama faydasini görmedim kullanmadigim damla kalmadi belki size fayda eder
semasyy evlatkokusucennetkokusu doktor kontrolü ile günde 4 defa 9 ar damla veriyorum yeterli gelmediği oldu biogaia verdi onuda günde bir kere 5 damla vermiyorum çok şükür eskiye göre daha iyi tamamen kesilmiş değil sürekli gazlı bebeğim ama çok en azından atak geçirmiyor krize girmiyor
mnkbiranneck evlatkokusucennetkokusu günde üç defa 10 damla ya da günde iki defa 15 damla veriyordum bir hafta a sonra az da olsa faydasını gördüm ama bebeğim çok gazliydi aman aman faydasını görmedim
AEgemm evlatkokusucennetkokusu günde 4 kere 6 saat arayla 10 damla veriyorduk ama onu verince kıvranması daha da artıyordu bıraktık
Semra0000 Bize doktor geçmezse artırabilirsiniz dedi.sabahları 6 damla sab simplex,akşamları da 6 damla maflor veriyoruz
evlatkokusucennetkokusu Semra0000 tşk ederim canım. Şimdi sab simpleks deniyorum bakalım nasıl olacak 2 gündür felaket ıkınıyor
evlatkokusucennetkokusu Hshsjshs inşallah canım. Bende 2. Çocuğuma birçok damla kullandım ama fayda görmedim birtek sab simpleks kullanmamıştım. Memnun olan çok var bakalım yaaa inşallah sancısı diner yavrumun.
Semra0000 evlatkokusucennetkokusu bizim de aynıydı sabahlara kadar ıkınıyodu kıpkırmızı oluyodu.şimdi yine gazlı ama biraz da olsa kendi çıkarabiliyo.biz 4 farklı damla denedik
evlatkokusucennetkokusu semasyy Anladım canım tşk ederim. Şuan 2 gündür başladık bakalım birtek bunu veriyorum. Faydası olmasa biogaida alayım.
semasyy evlatkokusucennetkokusu doktora danışıp almanızı öneririm ne olur ne olmaz bilgisi olsun veya sağlık ocağına ikisinden birine sorun
twinsmomm2 evlatkokusucennetkokusu doktorunuza danışın tabi önce ama biz sapsimplex ve biogaiayi beraber kullanıyoruz doktorumuzun önerisi ile çünkü sapsimplex gaz damlası biogaiaya probiyotik ikisi bir daha etkili
Semra0000 Birde kaç günlük bebeğiniz.ben süt,yoğurt,peynir yemeyi bıraktım belki onlar yapıyodur diye
evlatkokusucennetkokusu twinsmomm2 Evet sordum sab simpleks önerdi. Bakalım olmazsa biogaia da kullanırız. Yeterki faydası olsun
Tugceki evlatkokusucennetkokusu biogaia mama kullanan bebeklere veriliyor anne sütüyle besleniyor ise probiyotik en fazla zaten anne sütünde olduğu için doktor tavsiye etmiyor
Nurrose evlatkokusucennetkokusu bize doktor sabah öğle alsam 15 er damla demişti iki üç günde faydasını gördük biogaia da kullanıyordum yanında çok işimize yaradı rahatladı yavrum sonra sa kendiliğinden düzeldi zaten bıraktık
AEgemm ozgeorek benim bebeğim bir de yoğunbakımda kaldı huyunu suyunu bilmiyorum eve geldik veriyoruz damlayı kıvranıyor doktora çok gazlı gaz geçmedi diyoruz başka bir damla daha ekliyor az bi süre öyle devam ettk sonra hastanede başkasından duydum bu damlayı bıraktık çocuk düzeldi diye o son oldu. Sadece relactaz verdim sonra onu da bıraktım