mylittlepony Hayırlı akşamlarr kızlarr :) bebeğinize soğanı nezaman vermeye başladınız biz 7 aylık olduk eklemek istiyorum ama bilemedim bazı yerlerde erken diyo 😏
Ikrazumra19 mylittlepony bilmem hic cogu zaman yemek sularindan vermistim 7.aydan sonra ve icinde sogan vardi sarimsakta kullanmistim corbalarina birde soganin ne gibi zarari varmis bende merak ettim
Burcu60 mylittlepony biz 12 aylık olacağız her yemeğine soğan sarımsak koyuyorum gerçekten sarımsak doğal antibiyotik soğan da çok yararli
Askmeyvesininannesi mylittlepony ben kendimize yemek yaptgm gb soğanı kullanıorum yanısıra köfte yapıorm ona, soğan sarımsak yine kullanıorm hem daha lezzetli oluyor hemde vücuduna giriyo özellkle soğan verilmez vereceksen yemeklerine koy
Ikrazumra19 mylittlepony yok canim bize yaptigim yemek sularina ekmek baniyordum gaz problemi yasamadim ama bilmiyorum ya
mylittlepony Ikrazumra19 anladım canm ne güzel işte bişey olmamış bebekten bebeğe değişiyor demekki bende başlarım yavaştan inş
mylittlepony Burcu60 canm elbette ki 12 aya kadar verilir de 7 aylık olduğumuz için ben tereddütte kaldım ☺️
mylittlepony Askmeyvesininannesi elbette canm yaralı olduğu için ve yemeklere lezzet verdiği için kullanıyoruz zaten özellikle vermeyi düşünmüyordum 😅 yemeklerine ekleyecektim ben de ☺️
Ikrazumra19 mylittlepony koftedine filanda koyuyordum.ben sogan sarimsak nolcsk ki aksine dogal antibiyotik
Balkizannesi mylittlepony çiğ yediremezsiniz haliyle soğan ve sarımsağı ikisi de şu mevsimde hele çok faydalı doğal antibiyotik bence hiç tereddüt etmeden yemeklerine ekleyerek pişmiş şekilde yedirebilirsiniz kızım 9 buçuk aylık her yemeğine eklerim ya sarımsak ya soğan afiyet olsun kuzucuğa 💕