Kemonunannesi Krese başladı 33 aylik oğlum. 1 hafta oldu ama yok sınıfa gitmiyor ortalığı yıkıyor benim sınıfa gelmemi istiyor napicam o güveni nasıl vericem. Yardım edin bir akıl varsa bana da verin 1 haftadır cok yiprandim
Tosbikkkk Kemonunannesi canım zamanla alışır normalde çokmu bağlıydı sana Mesela babasıyla ailelerle çok zaman geçirsin böylece anneye çok bağlı olmuyorlar bizzat denedim
Zeysare Kemonunannesi Bu süreci bir seneye yakın yaşadık biz de maalesef. 40 aylıktı başaldığımızda. Her yolu denedik ama yok en net çözüm kararlılıkta oldu. Çok şükür yeni yeni ağlamadan krizsiz gitmeye başladı. Çok zor bir süreç ama kararlı olup ne kadar ağlasa da ikna edip bırakmak gerekiyor. Bir adım geri attığımızda toparlamak çok daha zor oluyor.
Musmutlubiri Kemonunannesi bizde bugün ilk gündü oryantasyonun. 1 saat kaldı çok uyumluydu dedi inşallah diğer günlerde devam eder böyle. Normalde girişken bir çocuk dedesiyle falan 2 saat kalır benden ayrı durur onunda etkisi olabilir ama siz kararlı olun siz kararlı olmazsanız alışamaz
Kemonunannesi Tosbikkkk evet bağlıyız hep beraberiz sınıfını göstermek istiyor çekiniyor hep vakit geçiriyoruz beraber aslında bana da doyuyor sıkılıyor evde kendide soyluyor
Kemonunannesi Zeysare çok zor ilk 3 gün güzeldi derse girdi falan ama bugün çok kötü zor dayanıyorum. Neler yaptınız alıştırmak icin
Zeysare Kemonunannesi Biz ne yaptıysak işe yaramadı en sonunda katı davrandık. Ne olursa olsun okula gitmek zorunda olduğunu ona anlattık ve uyguladık da. Gerçekten çok yıpratıcı bir durum çocuk ve aile için. Okul kapısında kızımla birlikte çok ağladım bende ama pes etmedik çünkü şimdi evet gitmese de olurdu fakat ilk okulda da sorun yaşama ihtimalimiz vardı. Ayrıca okulda mutlu bizim sorunumuz sadece anne bağımlılığıydı.