YagmurGuness 9 aylık bebeğim birkaç aydır sevinince çığlık atıyor. İşten ben ve babası geldiğinde bizi görünce, mutlu olduğunda ellerini çığlığı basıyor. Normal bir tepki mi sizce, bebeği böyle olan var mı?
queenx YagmurGuness hiç normal değil bence bir nörolog ya da nörolog anlamaz dersenız üfürükçü bir hoca görsün derim.
Newmother07 YagmurGuness 8 ay 21 günlük oğlumda öyle bu aralar gördüğü zaman çok tiz bi şekilde çığlık atıyor elleri çırpıyor mutlu olup sevindiğini bebeklerden zaten başka nasıl belli edebilir ki değil mi 🫠
153s34 YagmurGuness soruyuu braz tersten sormak istiyorum, cocugunuz sizi veya babasini vs gordugunde nasil bi tepki vermesini istiyordunuz mesela?
queenx YagmurGuness yok ya çok ciddiyim. Görümcemgilin çocuğu da böyleydi sonra götürdüler düzeldi artık anne babayı görünce sap gibi duruyor.
YagmurGuness queenx tanımadığınız bir kişiyi aşağı görüp dalga geçmeye çalışırken arada bir ya karşımdaki benden daha zekiyse diye düşünün olur mu? Gereksiz özgüven itici oluyor.
queenx YagmurGuness YagmurGuness böyle bir soruyu buraya soran birinin sanmıyorum zekayla işi olabileceğini.
YagmurGuness 153s34 mutlu bir çığlıktan bahsetmiyorum. Normalde çok güler yüzlü bir bebek, bahsettiğim çığlık sinirlendiğinde de attığı çığlık. Bana verdiği tepkiyi sorgulamıyorum, boğazını acıtacak şekilde atılan sinirli çığlık normal mi diye sordum.
YagmurGuness queenx normal sevinçli bir çığlıktan bahsetmiyorum. Sanmıyorum ama eğer gerçekten öğretmenseniz öğrencileriniz adına çok üzgünüm. Başkasının da yaşayıp yaşamadığını sormak için çok yanlış bir yer kesinlikle haklısınız👍🏻
ikibaloglanannesi Çok normal. Oğlum 11.5 aylık özellikle babasını gördüğünde işten geldiğinde bu şekilde sevinir.
queenx YagmurGuness YagmurGuness Boş laf yetiştirmek yerine git gelişim basamaklarını öğren, oku araştır biraz. :) Senin neyden bahsettiğini kendin açıkça anlatmadan anlamak zorunda değil kimse. Öğrencilerim adına da üzülmeye devam et vah vah üzülüyormuş öğrencilerim adına aman ne cümleee vaayy be🚬:)))) hahahahaha
153s34 YagmurGuness bir sorun olabilecegini zannetmiyorum fakat soruyu keske o sekilde ayrintili olarak sorsaydiniz. Henuz bebekler daha,tepkilerini kontrol edememeleri normaldir diye dsunuyorm kendimce 🤔