seboss35 hamdusenalarolsun kız dur bismillah sende kaynanam gibi gözünü açar açmaz yemek düşünme 😂 ogluma kahvaltı yaptırdım bende regli olmuşum 🥴 dünden pilavim var yanına bir tabak etli nohut yemeği var birazda kereviz pişirmeyi düşünüyorum kendimi iyi hissedersem
seboss35 hamdusenalarolsun sana fikir ise Fırında çanak köfte, mercimek çorbası, pilav , salata olabilir Tavuklu karnıyarık , ayran çorbası, pilav olabilir Sulu köfte olabilir
Newmother07 hamdusenalarolsun valla bugün doktor kontrolümüzde var Ispanaklı patatesli börek yapıp atıcam fırına birazdan yanına çorba içecek tamamm 😅
momofdragon hamdusenalarolsun ezogelin corbası, fırında sebzeli kuzu pirzola, arpa sehriye pilavı, salata, ayran
hamdusenalarolsun Ocakalti iki_prens_annesi_ Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_110 momofdragon Ooh afiyet bal şeker olsun hepinize
iki_prens_annesi_ hamdusenalarolsun dün kremalı fırında patates makarna ve salataydi bu akşam annemdeyiz yüksek ihtimal
iki_prens_annesi_ hamdusenalarolsun dün kremalı fırında patates makarna ve salataydi bu akşam annemdeyiz yüksek ihtimal
Ocakalti hamdusenalarolsun -Havuc,brokoli,karnabaharla sebze çorbası yaptım -Düdüklüye tavuk attım -Suyuna da pirinc pilavı yapacağım -Kabak yemeği var (Dünden kalan)