Kahvedelisi63 Kızım ameliyat olacak gözünden ameliyat olacak ama ben çok korkuyorum inanın bana bir gözünün içini boşaltacaklar protez göz yapmak için hiç başına gelen duyan var mı bana destek olun lütfen çok ihtiyacım var size beni yalnız bırakmayın
ArsAyz Kahvedelisi63 Geçmiş olsun canım, inşallah öyle güzel geçer ki boşuna panik yapmışım deyip rahatlarsın. Hiç bilgim yok malesef , sen güçlü ol ki kızında güçlü olsun korkmasın 😇
Hshsjshs Kahvedelisi63 Allahh sifa versin insallahhh kardesim korkma bisey olmaz ne olup bittigini anlamadan cikar insallahh amaliyattan icini ferah tut rabbim yardimciniz olsun
SMM_19 Kahvedelisi63 canım benim çok geçmiş olsun,inşallah çok çok iyi geçer ,moralini bozma sakın ,bi bilgim yok ama inşallah herşey çok güzel olur sizin için
elmaliturtam Kahvedelisi63 bir akrabamıza yapıldı ama o büyük tabi ki. Protez göz takıldı. Rabbim kolaylıkla geçmesini nasip etsin tez vakitte sağlığına kavuşsun yavrunuz size ve ona güç kuvvet versin inşallah.
queenmom_ Kahvedelisi63 kolaylıkla geçsin tez zamanda sağlığına kavuşsun güzel kızınız inşallah ameliyat sonrası su gibi gelsin geçsin kolaylıkla iç ferahlığıyla atlatın ♥️🍀
kna Kahvedelisi63 Rabbim yardımcınız olsun inşallah çok güzel ve kolaylıkla geçsin miniğiniz sağlıkla neşeyle büyüsün ❤️ Kolay değildir eminim ki ama siz stres yapmamaya çalışın ki bebeğiniz de hissetmesin 🌸
karadenizl Kahvedelisi63 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşallah size hz yunus peygamberin duasını okumanızı öneririm içinizi ferahlatır ameliyatınız çok kolay geçer inşallah