sedanur38 Kızlar merhaba bir buçuk aylık bebeğim var annesi sütü alıyor fakat kakasını 4 güne 8 güne bir yapıyor doktorlar 10 güne kadar normal adlandırıyor fakat sizlerde böyle durum yaşayan var mı neler yaptınız şaşırdım kaldım bilgi verirseniz sevinirim
EliS_ sedanur38 Yeni fitil kullandım 4 gündür yapmıyordu 6. Ayımız bizim kabızmış ağlayarak yaptı kızım🥹
dkf Benım bebegımde 3aylık 1aydır aynı sorunu yasıyorum bende götürdüm aynı seyı banada söylediler ama bebek sürekli ayaklarını kendine dogru cekiyo doğru düzgün emmiyoda gazını cıkartıyo kaka yapmıyo uykusunda bile gözleri kapalı bi şekilde ayakları havada aglıyo yavrum ne yapcagımı şaşırdım günde 1kere yaptıgım egzersizleri sürekli yapmaya başladım
sedanur38 dkf evet ya bende öyleyim çok güzel kaka yapan bebek bi anda kaka yapmayı kesti gazını çıkartma da sorun yok gaz gelince illaki mızırdanma oluyor ama yine de çıkartıyor kokulu bi şekilde çıkartıyor bir de 🥹 soğuk sıkım zeytin yağı ile karnıma masaj yapın dedi doktor Hergün yıka ılık su etki eder dedi yapıyorum hepsini ama şuanda da 5. Gün yapmıyor yapmayınca etraf baskı yapıyor bu bebekte bi şey var diye hem bebeğime bir üzülüp hem de bolca stres yaşıyorum
kutayibrahim Bizde de aynı durum bebeğim bir aylık oldu birdenbire kakasını yapmamaya başladı. Sadece anne sütü alıyor. 5.gündeyiz. Zeytinyağı, kimyon, rezene, probiyotik denemediğim şey kalmadı bir çözüm bulan varsa yazsın lütfen
sedanur38 kutayibrahim doktorlar 10 güne kadar gayet normal diyor 4 ayrı doktora götürdüm hiç bir ilaç vermiyorlar en son çare olarak bir tanesi fitil yazdı onunda 10 günü geçer hıysuzluğu olursa verin dedi hepsi çok normal karşılıyor bu durumu bizlerle onların sindirim sistemi aynı çalışmadığını söylediler korkacak bi şey yokmuş ama insan tedirgin oluyor
kutayibrahim sedanur38 ya teşekkür ederim bilgilendirme için inşallah en kısa zamanda kabızlıklari geçer kime sorsam hep aynı sorundan muzdarip
dkf @“sedanur38” bende 3ayrı doktora söyledim hepsi aynı şeyi söyledirler ama işte cocuklar yapamadıkları icin aslında huzursuzlar uyuyamıyorlar gün icerisinde mutlu değiller bunu anlamıyor doktorlar buraya yazdığım gun en son cagre kuvetine banyo ettirdiğim sıcaklıkda su doldurdum yatırdım karnına ayaklarına masaj yaptım cıkardıktan sonra ayaklarının orta kısmına bebek yagı sürüp masaj yaptım poposuna hakiki zeytın yagı sürdüm hafifde baskı yaptım da bebegim rahat uyudu sabahda gugulamaya sesine uyandım mutlu uyandı bebegım ilk defa ve bı baktım üstüne başına hep gecmiş dedim yeterki yapsında üstünede gecsin cocuk 3gündür yapmıyodu