uykusuzanne__ Kayra0733 hiç bit şey yemiyor kahvaltıda oğlum patates kızartması olursa bir iki tane ondan yiyor sadece
Beraninannesii Kayra0733 Klasik kahvaltı haşlanmış yumurta, zeytin, peynir,pekmez,bal,labne,krem peynir, domates,salatalık, ve airfryda patates kızartması 🤗 Birde bizim yorenin darti isminde bi kahvaltiligi var onu severek yer 😇
Binnur_cam Kayra0733 ekmek bildiğin kuru ekmek 9 aylık kızım ağzına sokar elleriyle koparır yere atar aslında yemekten çok dağıtmayı seviyor 🤣
Lolik Kayra0733 maşallah maşallah maşallah bu ara çok iştahı açıldı ne versem yiyor diyebilirim (yiyen bebe ne güzelmiş ya🧿🧿💙💙) Omlet çeşitleri Mıhlama Kaşarlı patates Yumurtalı ekmek Genelde bu tarz bir sıcak yapıyorum Yanına kaşar (peynir olarak sadece kaşar yiyor - zeytin yemez) Domates-salatalık Tahin-pekmez Bir kaç gündür minik meyvede ekliyorum , küçük bi kivi küçük bi mandalina falan
Happilyu Tereyağlı muzlu yulaf lapası,yumurtalı patates,brokolili omlet favorimiz .krep.bal.hurmalı irmik lapası )
Lolik Svgars 16 aylık . Gece emzirmeyi kestim (5 gün oldu) gün içindede emzik gibi kullanıyordu beni artık ona izin vermiyorum , her istediğinde emzirmiyorum dikkatini dağıtıyorum . İlk günden işe yaradı yani iştahında gözle görülür artma var (çok maşallah 😄🧿)
Kayra0733 Benimkide tarhanalı yumurta labne bal . Labne ve biraz bal fix . Yumurta sadece tavada yumuşak bir şekilde pişince yiyor ben de her gün farklı bi şeklini yapmaya çalışıyorum. Zeytin, domates, salatalık,avakado, farklı peynirler yemiyor.
Gzide32 Kayra0733 oğlum 1 yaşında sadece emmek istiyor bişey yediremiyorum tatlı şeyler seviyor destek mamaya başladık yeni inşallah iştah açar portakal suyu sıkıp onunla içiriyorum sadece akşam çok az 2 yemek kaşığını anca dolduracak kadar yemek yiyor o da işine gelirse ama tüm gün emmek istiyor ne versem almıyor
Kayra0733 Lolik gece emmeyi nasıl kesebildiniz. Benimki gece avaz avaz bağırıyor uyanırsa emmezse. Ben de uykulu olunca çok bilinçli olmuyorum veya gücüm kalmıyor yorgunluktan. Derken iyice alıştı. Nasıl keseceğim bilmiyorum tavsiyeniz varsa alırım🫣
Lolik Kayra0733 son zamanlarda aşırı yıprattı beni tamamen uykusuz geziyordum çünkü tüm gece memede akrobasi halindeydi . İlk iki gece annemde kaldım gece o baktı beni görmeyince memede istemedi yine çok uyanmış bir iki mıkırdanmış ama annem sallamış başa çıkmış(alışma süreci böyleydi). 3 gecedir uyanıp yanıma geliyor sarılıyorum sevdiği şarkıları mırıldanıyorum ayağıma alıp iki sallıyorum genelde çabuk teslim oluyor. Ve su teklif ediyorum.sabırlı ve istikrarlı olmak gerekiyor ama sandığım kadar zorlanmadım emdiği geceler daha çok yorulup uykusuz kalıyordum. Normalde uyandığında yanımıza alırdım artık ben onun odasına gidiyorum hem memeden kesme hem temelli odasında uyutmaya alıştırıyorum bir taşla iki kuş hesabı