Svdnrkrky Anneler selamünaleyküm hepinize.. Bana lütfenn yardımcı olun fikir verin 2 yaşında kızım var ve yeni doğum yaptım küçük bebeğim var kırkım çıkmadı bu süre zarfında çok sinirli biri olmaya başladım 2 yaşındaki kızım sözümü dinlemiyor sadece o tarafı yoruyo beni ve uyku saati gündüz öğlen uykusu uyuyo gece saat 1-2 olmadan gece uykusuna geçmiyor nasıl erken saate geçirecem napmam lazım yardım lütfen
lceLady Svdnrkrky Sabah erken kalksın 7,5-8 gibi Uykusu gelirse 11 gibi yatır biraz Aksam 8,5-9 gibi uyur Bende 3 cocuk var genelde 9,5 dedimi uyuturum Sabah erken kalkılır öğlen uyulsa bile fazla değil aksamada erken yatılır
Svdnrkrky Bu ara akşam uykusu kısacık uyuyo uyanıyo dediğin gibi yaparsam akşam uyutunca tekrar uyanması olur mu acaba
Comologgo Ayy bende de var bu dert . Naptiysam uykusu düzene girmedi.oglene kdr uyuttum gece yine geç uyudu. Sabah erken kaldırdım bu sefer akşamdan uyudu gece yine kalktı oyun istedi. Asla düzelmiyor. İki yaş sendromuna bağladım ama bilemiyorum
Hshsjshs Comologgo allahimm sanki benim kizimi anlattin ya birebir ayni naptiysam olmuyo saat 2ye geldi bn hala salliyorum yok yani olmuyo