nazcem48 3 ay önce doğum yaptım 2. Bebeğim diğeri 3 yaşında doğuma 105 kilo girdim ve şuan 106 kiloyum kilo vermek aksine sürekli alıyorum sabahları kahvaltı konusunda yetersizim bütçem gereği yumurta sadece büyük kızıma yediriyorum 2 tane yiyor ben asla yemiyorum ekmek yiyorum sürekli öğlen akşamdan kalan pilav makarna onu da çocuğa veriyorum kendim bisküvi ve elma yada mandalina yiyorum akşam yemeğinde o kadar aç oluyorum ki salatayı bile ekmekle yiyorum şekerim o derece düşmüş oluyor diyet malzemesi alacak bütçem yok kızım aylık 50-60 yumurta yediği için bir de misafir falan gelecek olursa kek derken protein alımım yok ben de rvin çöpçüsü gibi artanları yerken obezite sınırını aştım artık kendimi berbat hissediyorum online diyetler düşündüm yine de malzeme alamayacağım iki çocukla kafamı balkona bile çıkamıyorum psikolojik olarak çöktüm fikirlerinize ve motivasyonunuza ihtiyacım var
Beriska nazcem48 kalbinizi kırmak istemem ama yumurta bile alamayacakken neden 2. bebeği yaparsınız. Bana biraz bahane arıyorsunuz gibi geldi. Ayrıca kilo probleminiz varsa sürekli pilav makarna tüketmeyin sebze alın yiyin. Ne çocuklar düzgün beslenebiliyor ne de siz.
Aybarskeriminannesi nazcem48 çoğu pazar akşama doğru fiyatları düşürüyor sırf ellerinde kalmasın diye siz ya da eşiniz gidip alabilirsiniz. Bende hala doğum kilolarımı veremedim ama bu kadar kafaya takmıyorum sizde takmayın bence nolacak sanki. Bisküvi falan yemeyin bol su için hem sütte yapar
mgokkiliccx nazcem48 bisküviye vereceğiniz parayla yumurta alabilirsiniz bence bisküvilerin de paketi 10-12 tl arası sanırım :) aralıklı oruç yapabilirsiniz
nazcem48 Beriska alamıyorum demedim ki hanımefendi aylık 60 yumurta bile yetersiz geliyor bir de hergğn ben 1 tane yesem 90 yumurta olacak anlamında söyledim anlatmaya çalıştığım şey buydu
1meftun nazcem48 bütçe gereği yetersiz olduğunuzu yazmışsınız alamıyorsunuz diye düşünülüyor öyle olunca sabah domates salatalık zeytin peynir yeşillik yiyin bol bol su için zaten tokluk hissi olacaktır öğlen ara öğünde elma yiyormuşsunuz devam edin bisküvi yemeyin elmasa yok tutar akşamda ekmeği yemeyin yani aslında herşey elimizde yiyorsunuz çünkü dediğinize göre sizin kendinize bir dur demeniz lazım önce çokta kafaniza takmayın stresle de veremezsiniz mesela evde fırsat buldukça da spor yapın uygulaması var indirin günlük uygulayın 10 dakika kadar
mobesebesir nazcem48 90 olsun bisküviden pirincten kısıp yumurta alabilirsiniz yeri geliyor ayda 4 koli tükettiğimiz oluyo
nazcem48 1meftun hangi uygulama ismini verir misiniz inanın kafam öyle karışık ki sanki yerken birşey düşünmüyorum gibi geliyor
Sblock nazcem48 sağlıklı beslenmek daha uygun bence bol sebze yeşillik tahıl bu kadar öyle abartılacak bir malzemesi yok hurma alın sadece çok acıktığınızda suyla iki üö tane yersiniz emzirmiyorsanız eğer oruç tutabilirsiniz en iyi kilo verme yönteöi yada aralıklı oruç diyetlerini kendinize göre yapabilirsiniz
ikimelekannesi_ nazcem48 aşkı alamiyorum diyince beni çok uzdun ala sen daha fazlası zorlar diye demişsin yani neyse yotube göbek ve basen eriten spor yaz muhtesem birşey ben keyifle yapıyorum bu sayfanın diğer egzersizlerine de göz at günde iki litre su mutlaka tuket aciktikca su iç zaman icinde vereceksin gör bak ve açlık muhteşem bir kilo verme yöntemi zaten kalori açığı olmadan spor bir işe yaramaz
1meftun nazcem48 telefonunuzun markasına göre app store yada play storden indirebilirsiniz kendiniz bakın bir spor egzersiz bir sürü şey var istediklerinizi yazarsınız sizi yönlendirir uygulama amacınıza göre spor egzersiz ayarlar
kubukub Hamur işi, makarna, ekmek yemeyin. Pilavı ölçülü yiyin illa yiyecekseniz. Bol yeşillik bol su. En önemlisi de stres yapmayın, inanın kilo verebileceğinize. Beyniniz inanmazsa bedeninin bunun için çaba sarfetmez.
byzagkkya Yani ben anlamıyorumgerçekten sağlıklı beslenmek daha uygun benim anladığım kadarıyla siz ekmekle kendinizin doyurduğuunuzu düşünüyorsunuz. Ekmeğe verilen para ilr yumurta aynı fiyat sadece sık beslenin cok yemeyin akşamları
Aybarskeriminannesi Alparslann__ öyledir ama 3 aylık bebeği varmış aç durması da olmaz o yüzden dedim