kivirzik 6 aylık bebeğim anca anca dönüyor. Gece yüz üstü yatırıp uyuyordu sırt üstü dönünce uyanıp ağlıyor ve tekrar uykuya dalamıyor. Var mı aranızda çözüm önerisi olan 🙁
Besteee kivirzik aynı biz bende hep yüzüstü yatırıyorum kendi sırtüstü dönünce uyanıp oynamaya baslıyor alıp pışpışlayıp tekrar yüzüstü yatırıyorum ama bu bir kısır döngü oluyor 😬 hatta bazen uyutamıyorum tekrarr
kivirzik Besteee aslında bizim müdahale etmememiz gerekiyormuş tembellik oluyormuş. Annem beni düzeltsin de uyuyayım istiyormuş 🤦 bırakınca da çok ağlıyor eski haline geçemediği için. Durumlar karışık valla
Besteee Niloss kafasını tuttuğundan beri yüzüstü yatırıyorum doktorumda iyi yapıyorsun gazını fln daha rahat çıkarır dedi 6 aylık yaklaşık 3.5-4 aydır böylw uyuyor ama işte şimdi döndüğü zaman uyanıyor :(
kivirzik Niloss ilk 3 ay kendilerini kontrol edemedikleri için tehlikeli ama sonrasında gaz sıkıntısı çeken bir bebeğim iciny en uygun yüz üstü yatırmak oldu. Uykuya geçişi daha kolay ve kendi başını sağa sola doğru hareket ederek nefes kontrolünü yapıyor 😊