teacher54 Üzerimde büyü varmı diye bir medyuma yazdım hayatımda ilk defa evet var dedi yapanın ismini bile verdi sizce böyle şeylere inanilirmi etrafimdaki herkesin ismini bile bildi ben şok🥴
yagmuraltintas teacher54 kişisel bilgilere ulaşabildiği bir şey vardır. Ya da bilgi alabildigi her hangi bir şey bulaşmayın derim. Üzerinizde büyü olduğunu düşünüyorsanız korunma duaları okuyun. Evinizde bol bol bakara suresi açın. Her yeri de sirkeli su ile silin.
lceLady teacher54 Yapmayın şöyle şeyler Üç harflileri gönderip bakıyor yanınıza ugruyorlar Yoksa nereden bilecek tovbe haşa. Ama büyü yapanlarda olabilir tabi. Medyumu iyi tanımak lazım. Bir coğu paragözdür. Bu işi karşılıksız yapanlara inanın derim
teacher54 hfueidjdjhebdb üzerimde bir ağırlık vardı kolum kanadım kırık gibi geziyodum bı kadına okundum nazar var dedi bende medyuma yazayım varsa o bilir dedim korkmadım değil açıkçası🤣
teacher54 minik_sercemm yani o an düşüncede olmayan şeyleri söyledi zaten düşünceyle alakalı olduğunu dusunmuyorum söylediği isimlerin
Yelda35 teacher54 maalesef yapan kansızlar var inanmak inanmamak bizlere bağlı. Sirkeyi suya katın yıkanın, birde anneannem söylerdi evladınız kız ise aynı yere küçük tuvaletini yapıp kapı eşiğine bir damla dök derdi tabi bilmiyorum 🤷♀️
Tombikdonerartikcokpahali teacher54 gerçek. Yani her önüne gelene inanma hacker çok 🥹 özellikle İnternet ortamında hiç inanma