naznasel Kızlar sezeryan sonrası spor yapanınız var mı varsa ne zaman başladınız neler yapıyorsunuz ben bugün biraz yaptım ama korkuyorumda
maygirl naznasel yuruyus ve cok hafif cardio oda yuruyus yani…plates vs spor 1 yildan once onermiyorum dedi doktorum.
qokceyy naznasel benim doktorum 3-4 ay geçsin dedi hemen pilatese geri devam ettim zaten hamilelik dönemi ve öncesi de yapıyordum sezeryandan 3-4 ay sonra geri başladım
naznasel bomgomy benim 10 gün sonra 5 ay olacak ben bugün biraz yaptım acaba beklesem mi ki yapan var mı erkenden
bomgomy naznasel benim drum 6 ay dedi , kişiye ve bünyeye göre değişkenlik gösterebilir dr unuzlq görüşün bence
gulyabani gulyabani bende ilk zamanlar zorlayamıyodum zaten istemde şimdi 18 ay oldu doğum yapalı tamamen eskiye döndüm zorlanmadan yapıyorum şükür her hareketi
Asyaveannesi04 naznasel 6.aydan sonra aletli platese başladım 25 kilo verdim sıkılaştım, çok şükür eski düzenime döndüm kızım 25 aylık🌸
naznasel Asyaveannesi04 çok iyi benimde 5 ay olacak 10 güne bende yavaştan başladım artık bakalım çok zorlamadan 6. Aydan sonra biraz daha sıkılaştırırım🥳