berreeda Bebeğim 2 aylık oldu gaz damlası olarak forbiome ve sab simplex kullanıyoruz. İyi de geldi bize ama sab simplex bitiyor ikinci kutuyu kullanmalımıyız. Sizlerden 2 kutu kullanan var mı acaba
ezgdmrcasln berreeda benim 5.5 ay oldu hâlâ kullanıyorum. Erkek bebekse bir iki ay daha kullanın bence.
ezgdmrcasln sema_068 aynen bizimki kolikti bir de. Ondan önde iki damla değiştirmiştim. Bio gai ile beraber kullandım hep. Şimdi o bitti Sab Simplex daha bitmedi bitince almam inşallah 😅 belden aşağısını ılık suya koyup masaj yapın o da iyi geliyor gaz çıkarmasını kolaylaştırır. Ayaklarını da sıcak tutun. Emziriyorsanız soğuk şeyler içmeyin hemen süte geçiyor bu sefer bebekte gaz oluyor.
sema_068 ezgdmrcasln bizimki çıkarıyor gazını ama mama içince yine gazlanıyo. Alerjik ve reflüsü de var. 5 aylık oldu ama yine de sancıları oluyor akşam saatlerinde. Bende Nurse harveys kullandım sab simplex bize iyi gelmemişti. Bırakmıştım damlayı ama bu ara atak vs birbirine girdi tekrar aldım 😊
ezgdmrcasln sema_068 bence bir süre ara vermeden kullanın. Erkek bebeklerde nadir de olsa 9. Aya kadar sürebiliyor muş doktor söylemişti. Mama zaten gaz ve kabızlık yapıyor alerji mamaları mevcut onlar belki yapmaz. Umarım en kısa zamanda geçer 🧡🙏
sema_068 ezgdmrcasln onlar da aynı gaz yapıyor ya. Sizin ki kendisi çıkarabiliyor mu? Sancı olmasın diye mi veriyorsunuz
bhrdrk Biz de forbiome ve sab simplex kullandık. Bebeğim bugün 3 aylık oldu. Son zamanlarda gece daha az gaz sancısı vardı bende o yüzden bıraktım sab simplexi. Önceleri sürekli geceleri gaz sancısı çekiyodu ne zaman gaz sancıları azaldı o zaman bıraktım tahmini 1 hafta olmuştur bırakalı
ozgeorek bhrdrk 3 aylık derken 3. ay doldu mu yeni mi 3.aya girdiniz? ben de aynı ilaçları kullandım da.
berreeda bhrdrk bizde aynı damlaları kullanıyoruz , bugün doktor kontrolümüzde bir bakın durumuna gerek görürseniz ikinci kutuyu alın dedi sab simlex bakalım gözlemleyeceğim şimdilik, teşekkür ederim geri dönüşünüz için ☺️
ezgdmrcasln sema_068 kendisi çıkarıyor artık bazen zorlandığı huysuzlandığı oluyor o zaman veriyorum. Yavaş yavaş bırakıyorum