Yineben Elifin-annesi bende yaza kadar gitmek ıstiyorum ağda istemiyorum. Paket alacağım inşAllah yoksa kurtulamicam ben.
Ogulluana Elifin-annesi tabiki lazer . Sekiz sene olmak üzere bekarken yaptırmıştım halen rahatım. Sadece bikini bölgesi çıktı iç kısımları o da normal yapan kadın da demişti iç kısımlarda kalıyormuş onu ağdayla alıveriyorum
Asyaveannesi04 Elifin-annesi Kesinlikle lazer büyük kolaylık evlenmeden önce gittim tüm vücut iyiki gitmişim, doğum sonrası da bir kez tek seansa gittim 2 yaşında oldu bebem hala kılım yok
melera Lazerde 4.seansıma gittim. 4 kez daha gideceğim. İnşallah tavsiye ederim inşallah değer🌹yüzde yüz sonuç tabiki yokmuş ama kendime yaptığım yatırım olarak görüyorum azalması bile rahatlık yani.
Elifin-annesi Yineben b melera ben bi yerle konuştum işte 10 seans 5 bölge taksitli 6 bin fiyati nasıl bilemedim
melera Elifin-annesi 7 bölge bende 3.700 Tanıdık ama benim ki uzman estetisyen yapıyor merkezinde. Sizinkinin seans sayısı çokmuş ama ben gerekirse Ayrı fiyat verip ayrı seansada devam edicem 8den sonra. İyi olacağını umuyorum. Kampanyası vardı 3bin civarıydı 5 bölgesi