deniizfm hafta kuvözde yattılar dün çıktılar buzlukta sağdığım sütlerden verdim kusuyorlar acaba ondan mı başka bir şeyden mi daha önce başına gelen oldu mu?
3kedili2bebekli deniizfm sütü bileğinizi yakmayacak kadar ısıtıp öyle verin sıcak suyu bir kaseye koyup içine sütü poşetle yada biberonla koyarak ısıtacaksınız süt soğuk olunca kusuyorlar annesi benimkilerde öyle
laledevri35 Kimi çıcuk buzluktaki sütü içmez ya da midelerine fazla geliyodur fazlasını çıkarıyorlardır ama bence bu dönem bol bol emzirin buzluktakileri zor durumda verirsiniz
deniizfm laledevri35 aynen haklısınız ikinci plana atmam gerekiyor çünkü sadece onu içtiklerinde kusuyorlar mama vereceğin ek olarak prematüre aptamil mama
deniizfm 3kedili2bebekli soğuk değil bende sizin dediğiniz gibi yaptık gözlemledim sadece onu içtiğinde kusuyorlar hemde çok şiddetli bende sütler dolapta kalsın biraz büyüdüklerinde vermeyi düşünüyorum mama kullanmamak için sütleri vermek istedim ama istediğim gibi sonuç alamadım mama da prematüre aptamil mama aldım bakalım onu deneyeceğim
3kedili2bebekli deniizfm onu içerler inşallah 3 kg olana kadar başka mama kullanma şansı yok maalesef
3kedili2bebekli nebutantana30 yok eoprotin mama değil anne sütü zenginleştirici sadece süte katılıyor bir de prematüre bebekler için prematil mama var