Ylz13 14aylık bebeğim henüz bye bye alkış vs yapmıyor sizde durumlar nasıl bebekleriniz neler yapabiliyor? Acaba bu durum normal mi ?
hanimefendii Ylz13 Çevresine de bağlı mesela kalabalıkta büyüyen çocuklar daha sosyal ve daha çabuk öğreniyorlar. Bol bol konuşmanız lazım onunla. Benim de ilk bebeğim mesela hep konuşuyorum öğrensin diye. Bir gün doktora giderseniz belirtin normal mi diye de.
Elmali_turtam Benim kızım da 14 aylık.bye bye, alkış, ceee eee yapıyor.Ama her çocuğun gelişimi farkli bence doktoruna bir sor .normal mi bir fikrim yok
Ylz13 Elmali_turtam abisi var 7yaşında bu aylarda o ne yapıyomuş diye eski videolara bakıyorum o herşeyi yapıyomuş konuşuyomuş o yüzden geç mi kaldı acaba diye tereddütte kaldım. Dr a danışmadım daha
Elmali_turtam Ylz13 birşeyi yoktur Allah’ın izniyle canım. Biran önce doktora danış ki için rahat etsin
Betulll53 Ylz13 15 aylık kızım var alkış yapıyor onu çok küçükken yapıyordu öpücük atıyor bay bay yapıyor öpücüklü bay bay yapıyor akşam olunca bıcı bıcı diyor banyoya götürüyor beni kendi bezini çöpüne kendisi atıyor susayınca (şu) diyor saklanbaç oynuyor amin diyor Allah 1 diyor namaz hareketlerini yapıp elini açıyor anneanne dede baba anne pisi pisi gel diyor cik cik diyor bir de televizyonu açmayı öğrenmiş izlemiyoruz ama el hareketlerimizi gözlemlemiş şunu getir bunu getir dediğimizde getiriyor aklıma gelenler bunlar
aslidbd Ylz13 14?aylıkken yapıyordu ama bebeğinizi siz daha iyi bilirsiniz başka dikkatinizi çeken bir şey yoksa gelişimiyle ilgili panik yapmayın. En hüzel öğrenme şekilleri bizi taklit etmek onu zorlamadan siz yapın bir gün bir bakmışsınız yapıvermiş:)
Kubraca_ Ylz13 15 aylık daha yeni 1 haftadır alkış yapıyor bay bay alo yapıyor yaşını parmağıyla gösteriyor bianda güncelleme geliyor bu bebeklere 😄😄😄