ygmrsylmz1 Oğlum 35 günlük ve grip oldu öksürük hapşırık fena halde doktora gittik bu klamer diye bi antibiyotik verdi bugun 6.gün kullanıyoruz ama hırıltısı hala devam ediyor ne zaman etki gösterir ki bu ilaç ya kullanan var mı ?
Deryauras12 ygmrsylmz1 oğlum şuan 2 aylık 40 günlükken aynı sebepten klamer kullandık öksürük 10 günde ancak bitti öksürük.kar’da yatmış gibi öksürüyordu çocuk göğsünden hırıltı geliyordu.Aynı zamanda evde hava verdik makine ile.Eviniz doğalgazlı ise peteğin üstüne mutlaka su koyun ve odada kettle kaynatmıştık biz geceleri çocuk uyuyamıyodu 😟
Fadimenur0468 ygmrsylmz1 canim o hiriltisinin sebebi balgam birikmistir atamiyordur. Onun atmasini sagla gaz cikartir gibi yap sirtina hafif vur. Benim kizimda 60 günlükken bronsit oldu hala hiriltisi arada olur ve balgam cikartir hem agizdan hem alttan.
Deletedmom115 ygmrsylmz1 Bu tür şeyleri düzenli kullanmak ve bitene kadar kullanmak çok önemli yani geçti bırakayım diye düsünmeyin bitene kadar kullanın. Tekrar edebilir
ygmrsylmz1 Deryauras12 kaloriferimizde hep suluk var aslında Yok o kadar karda yatmış gibi değilde ara ara öksürüyo uyurkende benim kucagımda uyuyo beşikte nedense hırıldamaya başlıyor ve uyanıyor
ygmrsylmz1 Fadimenur0468 bugun biraz çıktı gibi balgam sürekli yapıyorum aslında her emzirmeden sonra ama sadece gazını çıkartıyor bide bu ilaç kabızlık yaptımı ıkınıp duruyo sanki zorlanıyo yaparken
ygmrsylmz1 Deletedmom115 saatini bile kaçırmayan bi insanım normalde ben fakat şimdi iyileşme görmeyince dedim acaba normal mi çünkü 6 gün oldu hala bir iyileşme yokta