sendrom58 Kızlar oglum 3 yaşında, şimdi bir tane daha bebek istiyoruz eşimle. Ama çok korkuyorum. 2 çocugu olan anneler yorum yazabilirmi nasıl geçiyor günleriniz 🥹
tubasd sendrom58 bebeğinizi baştan buyuttugunuzu ve onu büyütürken evde bir çocuk daha olduğunu hayal edin işte öyle şeyler bekliyor🌸
Saricivciic sendrom58 zor ama keyifli 2 erkek çocuğum var biri 26 diğeri 10 aylık beraber oynamaya başladılar Tabi kendime asla vaktim yok
Deletedmom_110 sendrom58 zor yorgun ama çok şükür rutinimmm var 4.5 yaş var kendi duşumu bakımı bile günlük yapıyorum çok şükür❤️🌸
Mnli sendrom58 benim 2. 6 aylık oldu inanın anlamadım nasıl 6 aylık oldu ilki kadar asla zor değil ki benim 2. Çocuğum ilkinden daha zor bir bebek daha ağlak daha hareketli ama iki arada bir derede büyüdü siz çok yorulacaksınız uykusuz daha çok kalacaksınız daha çok koşacaksınız ama bence tecrübeden dolayı daha rahat
kanalizereis Geçmiyor bacım. Benim aralarında 1 buçuk yaş var. Geçen 2024’e girmişiz şaşkınlıklar içerisindeyim. Günlerden o kadar haberşm yok yani. Ama sizin yaş farkı var o yüzden daha kolay olabilir gibi. Allah yardımcınız olsun yine de zor mu zor.
Hayat123456789 sendrom58 zaman nasıl geçiyor anlamıyorum canım araları 1 yaş biri 18 aylık diğeri 5 aylık hee zorluğu var hemde çok ama oda uyku saatleri denk geldiği zaman .uykusuz kalicaksiniz . Bazen yemeği tam türüa yiyemiyceksiniz küçük olan çok daha zor bir bebek abisinde görmediğim herşeyi ondan görüyorum ama rabbim yardım ediyor gerçekten gerisi dünyanın en güzel şeyi 🥰🥰
motherthea sendrom58 oğlum 3 yaş 3 aylık doğım yaptım ikinci oğlum 47 günlük cidden zor ama yardım eden olacaksa size muhteşem bir duygu düşün ki kahvaltımı daha yeni yaptım bu bebeğim çok gazlı hiç bebek büyütmemişim diyorum ilk oğlum çok kolaydı gece bile uyanmazdı usluydu bu hiç uyumuyor beni çok zorladı iyi olsunda napiyim büyüyecek umarım sizin böyle olmaz ama zor oluyor inan diğer oğlum ilgi istiyo bebek zaten ilgi ister istemez hep istiyor öyle yani
ArsAyz sendrom58 Tek kelimeyle mükemmel. Kardeşi ağlamasın diye gözünün içine bakan bi oğlum var 🥹 Araları 20 ay çok zorlandım keşke dedim ama şuan sadece iyi ki diyebiliyorum öyle güzeller. 3,5 yaş ve 2 yaşındalar şuan 🥰
theblackvirgo sendrom58 8 aylık kizim var 2. Ye hamileyim ben korkmuyorsan hen hiç korkma shshhshsjsjs mecbur bakılacak o çocuklara yani