aselberill Kızlar başına böyle bişey gelen var mı sağlık ocağında kan verdik geçen hafta eşimin sonuç şüpheli çıktı benden de kan aldılar şüpheli olup genetikte negatif çıkan var mı. Bu arada 2 tane kızım var biri 5 yaşında diğeri 2 aylık
KAHIRKARASI aselberill tipleri var sma nın . Ama topuk kanı hepsini kapsıyo bilmiyorum. Eşim 1 2 ay önce verdi bizim sonuç çıkmadı sizinki baya erken çıkmış neden acaba
kanalizereis aselberill çok şükür 🤲🏻 ben çocuklarınızda da şüpheli çıktı diye düşünmüştün Allah göstermesin
Tngabd aselberill ben hamileydim eşimin şüpheli çıktığında çok kötü bi gebelik geçirdim kızım doğar doğmaz topuk kanına baktırdık temiz çıktı ilk çocuğum açıkçası korkuyorum başka çocuk istemeye iki tarafta taşıyıcı olmalı deniliyor ama maalesef tek taraflı şüpheli çıkıp çocuğunda olan insanlarla tanıştım o kadar çok araştırdım ki psikolojim bozulmuştu bi ara
aselberill kanalizereis yok çok şükür temiz sonradan bi sıkıntı olur mu çocuklarımda diye korkuyorum özellikle 2 aylık bebeğimde
aselberill seher60 inşallah canım anne yüreği işte her saniye dakika yüreğimiz ağzımızda dünden beri uyku uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum
aselberill KAHIRKARASI geçen hafta verdik bi hafta sürdü e nabızdan bakın çıkmıştır bazen aramıyor sağlık ocakları biz e nabızdan öğrenip öyle gittik sağlık ocağına
Tngabd aselberill evet canım ama topuk kanı yüzde yüz doğru diyemeyiz demişti doktorumuz makaleler atmıştı bana mesela parla bebek var mutasyonlu sma teşhisi kondu 6 aylıkkendi sanırım ayını tam hatırlamıyorum çocuğunu incele anlarsın zaten hareketlerine bak ay ay gelişimini takip et çok nadir o hatalar sen içini ferah tut canım birşey olmaz inşallah 🙏
aselberill Tngabd tutmaya çalışıyorum ama olmuyor dokunsalar ağlayacak moddayım ne yemek yiyorum ne uyku uyuyorum
Tosbikkkk aselberill 7 senelik evliyiz ama yinede yaparlar mı testi canım bende sadece yeni evliler sanıyordum