Gunesnil_23 Kızlar karşılaştırmak için sormuyorum doğum kilosu 2990 di şuan 6600 doktor az alıyor gibi dedi sizin bebişler kaç kilo son aylarda kilo alımlari yavaşladı mi
brzy Gunesnil_23 benim kızım da 2930 doğdu şu an 5 aylık sizinkiyle aynı kiloda bana hep normal dedi doktor
cnn1808 Gunesnil_23 Benim oğlumda 3080 gram doğdu şuanda 5 aylık 7.5 kilo çıktı sağlıklıysa kilosuna takılma
defnebak Gunesnil_23 benim bebeğim 2500 doğdu 3 ayı bitirdi 6 kilo benim kız biraz tombiş benim bebekliğimde böyleymiş😁
tefe benim oğlum 5 aylık 3700 doğdu şuan 9 kilo ben çok düzensiz ve sık sık emziriyordum meme bağımlısı olduğu için doktor ¾ saatte bir emzir dedi her bebek farklı birazda genetik bence
sevimailesi tefe bizde 3650 doğduk 5 aylikken 9500 du şuan 6 ayligiz benim oğlumda sürekli emmek istiyor hala öleyiz 1 buçuk saate bir emiyor😁
Gunesnil_23 cnn1808 Besin alerjisi var kilo alımı ondan yavaş galiba ben herşeyi yiyemiyorum süt ve süt ürünleri kuruyemişler tahin helvası susam bunlar hep yasak
nurcanyvz Çok kilo da iyi değil sanılanın aksine benim bebeğim 3 aylık 8 kilo emerken hep nefes nefese kalıyor ve hemen yoruluyor
Arsylda1 Gunesnil_23 bende sizinle aynı durumdayım bebeğim 3 gün sonra 6 aylık olacak besin alerjisi var kuruyemiş ve süt ürünleri acaba gündüzler neler yiyorsunuz ben çok zorlanıyorum
Umutoglum Gunesnil_23 benim bebeğim de alerjisi var 4 ay 20 günlükken 6.300 geldi bende bişey yiyemiyorum doktor alerji maması verdi ama içmek istemiyor tadı çok kötü
aselalbayrak Gunesnil_23 artık daha yavaş kilo alıyorlar tabiki ilk zamanlar kilolarını toparlıyorlar çünkü benimki hasta oldu 1 ay 6600 de kaldı daha yeni kilo almaya başladı iyileşince. banada az demişlerdi ama doktorum çocuk hasta olduğu için almıyor demişti şuanda 5 ay 4 günlük 2645 kg doğmuştu dün tartıldığında 7250 idi
Gunesnil_23 aselalbayrak Benimki de 2 haftadır hastaydı belki ondan almadı şimdi emmesi düzeldi çok şükür
Gunesnil_23 aselalbayrak Evet ya kuzum benim yeni toparlandı Allah bebişlerimizi korusun sağlıklı olsunlar hepsi inşallah ♥️
aselalbayrak Gunesnil_23 hepsi iyi olsun hiç bir çocuk hasta olmasın inşallah çok geçmiş olsun bu arada 🙏🏻
Gunesnil_23 Defnegzm Benim doktorum morelimi bozdu mama ver çocuğa diyor 6600 kilosu boyu 64 cm içmiyor diyorum pekmezle dene diyor