Canss3535 Öğle uykusuna direniyor uyumak istemiyor erken mi kesmek için kızlar. Uyumadigi zaman akşam erken uyuyor 9 gibi
Bersahefem Canss3535 benim oğlum 30 aylık gündüz uyyor.aslında uyumasını istemiyorum uyumadığı zaman akşam erken uyutabiliyorum.ama gündüz uyursa gece geç saate kdr durmak istiyor uyutamıyorm bi türlü
Sumemre Canss3535 bizde ikilemdeyiz uyusak mi uyumasak mi 26 aylık geceleri erken uyuyo iyi oluyo aslinda öğlen uykusuna geç geçmek istiyo uyanınca saat geç oluyo napcagimizi bizde cozemedik ya
Canss3535 Bersahefem sizin kaçta kalkıyor biz 10da kalktığımızda için öğlen uyusa bile gece gec uyuyor oda sikinti
Mrvsmt2502 Canss3535 evet geçe kalıyormuş biraz. Ya erken kalkıp öğlemuykusu yaptıracaksanız ya geç kalkıp akşam erken yatıracaksınız 🥰
Bersahefem Canss3535 biz de kış geldiğinden beri 10 da kalkıyoruz malesef.uyandırmıyorum benimkini kendi uyumak istiyor.yazın 9 da kalkıyorduk daha iyi oluyordu.öğlen yemeğini 1 de yiyor 3buçuk gibi uyyor .
simiyyy Canss3535 tam o aylarda benim kız bıraktı öğle uykusunu. Benim için zor oldu açıkcası ama alıştım artık 32 aylık. Öğlen uyumadığı için akşam dokuzda yatırıyorum uyuyo öyle bi güzelliğide var
Canss3535 simiyyy evet o güzelliği güzel ama az daha öğlen uykusu yapsa iyi olur diye düşünüyorum ama bakalim🫠
Canss3535 Bersahefem işte benimki de 3 te uyudu mu 5te kalkar bu sefer gece uykusu gec saate kaliyor.
Gupssse Canss3535 30aylik hep gece geç saatte uyudu artık kabullendim .gündüz uyumaya direnince 8de uyuyor sonra hoop basa dönüyoruz sanki gün yeni başlıyor gibi cidden bu uyku sorunu çok başkaymış ben kabullendim sadece ne yapsam faydasz
Canss3535 Gupssse aynen öyle. Ya iş biraz da bende bitiyor ben geç yatıyorum geç kalkmak istiyorum. Erken kalkabilsem oda kalkar bende iş yok🤣