Merhaba Canımız Annelerimiz,
Alışveriş konusunda araştırma yapan annelerimiz için ürün markaları hakkında çeşitli başlıklar açarak kullanım tecrübelerinizi danışmak istiyoruz. Böylelikle sizin deneyiminizi okuyarak kendisi için uygun markayı seçebilecek diğer annelerimiz. Daha sonra bu başlıkları blog yazılarımızda yayınlayacağız, bu nedenle kullandığınız markalar hakkında detay vermeniz oldukça faydalı olacaktır! 😊💜

Aptamil bebek maması tercih etme nedeniniz nedir?
Aptamil bebek mamasından memnun kaldınız mı?

HappyKids bu tartışmayı sabitledi.
    9 gün sonra

HappyKids Ben bebeğime evolvia kullanıyordum. Kuvözde kaldığı zaman hemşireler aptamil verdiler ve kızım onu çok sevdi ve başka mama istemedi. Hemşireye söylediğimde aptamil anne sütüne en yakın mamadır demişti.

Bebeğim yenidoğan dönemindeyken kullandık. Meme reddi olmuştu sütüm yetmediği için prof çocuk doktoru bize aptamili önermişti ve hızlıca kilo almıştı. Yalnız şuan boykot ürünü o nedenle artık asla almam.

Bebeğim 40 günlükken Aptamil mama ile başladık fakat 1. aydan son ciddi gaz problemi oldu o yüzden doktorumuzun tavsiyesi üzerine Golden Goat mamaya geçtik.

Aptamil proseyneo kullanıyoruz yaklaşık 5.ayından beri. Şimdi 10 aylığız. Farklı mamalar da denedik ama oğluma iyi gelen bu marka.

Asla tercih etmeyeceğim bi marka idi. Bebeğim 34+1 de doğdu. Hastahane aptamil prematil mama ile başladı. Ve değiştirmek istediğimi belirttiğim de prematüre bebekler için en uygun mama olduklarını söylediler. Suan 23 günlük hala aptamil prematile devam ediyoruz. İstememe nedenim 1.si boykot ürünü 2. İçeriği ve mamanın şekerli oluşu. Umarım en yakın zamanda bu markayı bırakıp daha yararlı başka mamaya döneriz.

HappyKids kızım doğduğunda sütüm yoktu kilo vermişti doktorumuz aptamil başlattı kızıma çok yaradı kusma gaz kabızlık olmadı ve çok seviyor ondan devam yine

Yaklaşık bebeğim 2 aylıktı başladığımızda 1 yaşına kadar aptamil kullandık şuan 13 Aylık boykot ürünü olduğu için bıraktık, Evolviaya geçtik onuda sevdi çok şükür içiyor 😍

HappyKids ben sma optipro kullanıyordum acayip gaz yaptı. Sonra bebelac aldık o da ishal yaptı. Korka korka aptamil aldık çok gaz yapıyor diye yorumlar okuyordum ama yine de deneyeyim dedim ve aradığımız mamayı bulduk derken bebeğim alerjik bir bebek olduğu anlaşıldı. Dermotit var bebeğimde. Cildi çok kuru. Hafif hafif kızarmalar başladı vücudunda mamadan mı acaba dedim hip marka aldım kızarıklıklar geçti. Şimdi de kakası koyulaştı ne yapacağımı bilemiyorum 🤷‍♀️

HappyKids benim kardeşim aptamil içmişti yeğenlerim aptamil içmişti ben de kendi çocuğuma ilk aptamil mama ile başladım aynı şekilde devam ediyorum hiç bir şikayetim de olmadı başka hiç bir mamayı denemedim bile memnunum .

Tuko bizde 1 ay kullandık kızımda gaz problemi çok yaşadık tavsiye üzerine golden goat kullanmaya başaldım 5.aydayım gayet memnunum:)

HappyKids aptamil tercih etmemin sebepleri 1. Doktorum önerdi 2. Kendimde araştırma yaptığımda içeriği temiz ve anne sütüne çok yakın olduğu içindi
              5 aydır düzenli olarak kullanıyoruz aptamil i gaz , sindirim vs problemi yaşamadık

HappyKids sma ile başladık aşırı gaz yaptı hipp ile devam ettik 4. Aya kadar memnunum fakat kilo almadı bu arada emmeyen bir bebek sadece mama ile besleniyoruz tavsiye üzerine aptamil prosyneo ile devam ediyoruz gaz yapıyor ama golden goat denedik almadı artık mecburen aptamile geri döndük

HappyKids ikizlerime hipp ile başladık ama 3. Ayda mama reddi yaşadık sma bebelac denedim içmediler en son aptamili kabul ettiler oyüzden onla devam ediyorz

HappyKids arada sırada mama takviyesi yapıyorum ben isim olduğu gunlerde Aptamil conformil kullanıyoruz memnunuz gaz kabızlıkishal vs yok

HappyKids bebegim asla emmedigi icin 8 aydir aptamil kullaniyorum soylendigi gibi bebekte sisirme yapmadi hicbir sorunda olmadi ve bizde hic gaz yapmadi.