Canmete Ek gıdada hangi tencere en iyisi? Çelik iyi diye biliyorum şu an çelikle pişiriyorum ama ileride kahvaltıda yumurta pankek omlet vs yapışmaz mı çeliğe? Önerileriniz neler başka tencere mi alayım?
bananeabiya Canmete bende schaffer’ın tavası var önceden almıştım onu kullanıyorum ek bir şey almadım. Granit tava bu arada
Maviim Canmete Ben evde ne varsa onu kullanıyorum her sabah tavada yumurta yapıyorum kızıma WMF ve TEFAL tavalarım benim ikiside kaliteli iyi yani zararlı madde içermiyor öneririrm
Asyasemin2013 Canmete ben pankek tarzı şeyler için tefalin krep tavasını aldım şu incelerden kesinlikle yapışmıyor
Canmete Asyasemin2013 ya ben de alırım da önermiyorlar sağlıklı değil diye o yüzden soruyorum teflon iyi değilmiş
zeynepgevil bananeabiya şuan piyasada gerçek granit yok diye biliyorum hepsi granit kaplama ve o kaplama aşaması sağlıklı değilmiş tam bilmiyorum bi videoda görmüştüm
zeynepgevil Canmete termoad in ikili tavası var biri küçük biri büyük ben onu kullanıyorum sapları da el yakmıyor güzel