kubraF Kızlar bebeğim 6 günlük ve sürekli uyuyor sarılık çok az var 2 saatte bir uyandırıp 20 dk kadar emziriyorum ama sonra hemen tekrar uyuyor gün içinde 1 saat kadar falan anca uyanık kalıyor bu normal bi durum mu ??
Yigitkomuz_ kubraF evet canım anne karnında sanıyo kendini daha sen dur 1 ay lik olsun sonra uyuduğu günleri ozliceksin tadını çıkart böyle devam etmicek😂
Misskokulum kubraF normal canm benim ki ilk 1 ay en fazla 15 dk uyanık kalıyordu sonra hemen yatıyordu yenidoğan Bebekler günde 18-22 saat ortalama uyurlar
Scs4108 kubraF normal uyuması benimkide sürekli uyuyordu hatta uykusunda besliyordum sadece doyduğundan emin olmaya çalışın
Duuyguum Benim de öyleydi canm şuan 11 günlük olduk daha uzun süreli emiyor daha uzun uyanık kalıyor ama uyku saati yine 1,5-2 saat uyanmasa da uykusu arasında al kucağına emzir gazını alırken tekrar uyanıyor mu
Minikprenses_1 kubraF Valla şimdi kolik araştırması yapıyorum sanırım öyle başlarda güzel uyuyordu şimdi her gün akşam 9dan gece 4e kadar ağlıyor 😥