Bizminikbiraileyiz Oğlumda bir süredir hastalığından kalma kuru öksürük vardı dünde kuru öksürüğü hırıltılı nefese ne balgamlı öksürüğe döndü me yapabilirim evde ne iyi gelir yardımcı olur musunuz acaba öksürüğü hemen kesecek bir şey var mı ilaç içmeden
saithan Bizminikbiraileyiz hava nemlendiriciniz yoksa kettle kapağını açmadan uyuduğu odada 5 dk kaynatın oda nemlensin iyice başucuna soğan da koyabirsiniz buharıda uyurken yapın hırıtılsıı varsa doktora götürün balgmlar ciğerine inmesin
Minik2110 Nebulizator den serum fizyolojik verebilirsiniz.Biz çok kucuguz hasta olduk doktor kontrolünde ilaçlı solunum verildi nebulizatorden .Serim fizyolojik zatn burun açmak için damla onu kullanabilirsiniz.
Bizminikbiraileyiz Minik2110 oğlum yaptırmıyor onu ya kafasını falan çevirip ağlıyor nasıl yapabilirim acaba
Ozlmkryl Bizminikbiraileyiz küçük sessiz nebülazatör var ondan alıp o uyurken yapabilirsin bende çocuklarıma uykularında yapıyorum
Bizminikbiraileyiz saithan ben de götürmeyi istiyorum ama eşim evde bir şeyler yap diyor ne yapacağımı şaşırdım inanın ben de sağolun bu arada 🩷
saithan Bizminikbiraileyiz dediğim gibi yaparsanız bayagı etkisini göreceksiniz inşallah bu gece deneyin Rabbim şifa versin