Monaroka Kızlar kalça muayenesine ne zaman gittiniz ya doktor demişti bana ama aklım başımdan gitti. Bir de bebeğinizdeki sarılık ne kadar sürede normale döndü
Cinarinmelek_annesi07 Monaroka 2 bucuk aylikken gitmiştim hatta 3.aya yakindik. O yuzden hemen yapilmisti
Seydameva Monaroka 2 aylık yaptırdık. Sarılığın tamamen geçmesidr yaklaşık 2.5 3 ayı buldu ama çok düşük değerde seyrediyor dikkatli bakınca AA evet az bir şey var diyorlardı bizde
tosuncukannesi ArasAkbulut Cinarinmelek_annesi07 Seydameva kalça muayenesi için önce doktoramı gidilmesi gerekiyor o mu yönlendiriyor birde uyuyor yada uyanık olması gerekiyor gibi bir şart var mı acaba bilginiz var mı 🤔 bizimde yakında gitmemiz gerekiyor ama tam bilgim yok
Farukunmuhendisannesi Monaroka 1. ayını doldurmasına dikkat ediyorlar. Biz 2 aylıkken gittik. Sariligimiz da uzun sürmüştü yaklaşık 40 i çıkana kadar sarıydı ama tahlili temiz çıkmıştı. Süt sarılığı demişti doktorumuz
Farukunmuhendisannesi Monaroka kan veriliyor sarılık için. Biz hastanede yaptırdık ama yapıyorlardır diye düşünüyorum
Cinarinmelek_annesi07 tosuncukannesi cocuk doktoruna gidip sana ultrason dan gun veriyor veya o gun icinde iste . Uyanik di bizimki 1 2 dk bisey suruyor zaten
Seydameva tosuncukannesi önce doktor görüp istem yapıyor öyle bakılıyor ve uyuyo ya da uyanık olması farketmez muhtemelen uyuyor olsada uyanacaktır zaten 😊 ben özelde yaptırdım hemen yaptılar ama devlette nasıldır bilmiyorum 🤷♀️
Yegino Monaroka 45 günlükken yapıldı kalça muayenemiz sarılık yaşamadık çok şükür bi bilgim yok onunla ilgili
Zubeydeeren Monaroka 2 aylik aşısında soyledi hemsire yaptirmam gerektiğini 3 aylik olana kadar suresi var demişti
tosuncukannesi Cinarinmelek_annesi07 Seydameva hastaneden çıkarken kalça emarı demişlerdi aynı şeydir herhalde demi ultrasonla baklcak o zaman 🤔 kusura bakmayın biraz fazla sordum ama cidden bilgim yok 🤦♀️